Isıtıcı Hatası


Umut dedi:
böyle bisey dikkatimi hiç çekmedi. ben sabah 27 auto yapıp ac yi kapatıyorum. bu şekilde içerisi sıcak oluyor camda da bugu olmuyor. bu konumda nerelere üflüyor acaba, biz özellikle bi yeri seçmezsek?
ben de genelde auto konumunda kullanırım bu konumda nerelere üflediğini merak ettim şimdi.

Özellikle manuel klimalarda yazın sıcak ayarda bırakınca kapalı konumda bile sıcak hava üflemesi tamam ama....

Yarın unutmazsam her konumda deneyeyim.
kapatınca serinliyo içerisi. ama mesela 27de çalıştı baya sonra öğlen biniyorum 23 yapıyorum bi süre sıcak üflüyo sonra 23 gibi üflüyo :D

elimi atıyorum sağa sola auto konumundayken en barizi orta konsol ve sağ soldaki havalandırmalardan geliyo. ayaklarım da ısınıyo camda da buğu olmuyo. Bildiginiz golf beni düşünüyo :D

 

Arkadaşlar herkese cevaplarından ve ilgisinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim. Derecem 26° idi. Şimdi düşürdüm deneme şansım olmadı en kısa zamanda deneyip göreceğim, ancak şimdiden çözüme ulaşmış gibi gözüküyor.

Tekrar çok teşekkürler.

 
c9d4960a32b3c1d2ef09f85b7e9dc118.jpg


Arkadaslar hava gelmesini istemıyorsanız bu tusu aktif edin gelmez

Sent from my iPhone using Tapatalk

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@ugurgoncu_02

hocam bu tuş bir süre sonra içerdeki havanın durumuna göre kendiliğinden devreden çıkıyor diye biliyorum, dereceyi ayarlamak ve hava kanallarını manuel kapatmak daha kesin çözüm...

 
Aynı durum bende de mevcut sürekli olarak değilde zaman zaman direksiyonun solunda kalan kanaldan sıcak hava üflüyor. Bölgesel kullanım tuşları kapalı konumda son sıcaklık 28 derece civarı ama çok normal bir durum gibi görünmüyor.

 
Sorunun çözümü çok basitmiş. Klimanın derecesini 22 civarlarına ayarlayıp bütün bölgeleri kapattığımızda ve o şekilde off konumuna getirdiğimizde sıkıntımız kalmıyor  :)

Yardımcı arkadaşların hepsine ayrı ayrı çok teşekkür ederim her ne kadar basit olsa da önemli bir sıkıntıydı benim için.

 

Geri
Üst Alt