- İsim
- Sinan
@frknyldrm valla ben hep fircayla yikiyom kuruladiktan sonra solisyon cilali mavi cam sille bi siliom valla seramik kaplama var gibi parliyo tavsiye ederim hic bisey olmuo
@Sinanmiray Yeşil camsiller de var, denediniz mi?@frknyldrm valla ben hep fircayla yikiyom kuruladiktan sonra solisyon cilali mavi cam sille bi siliom valla seramik kaplama var gibi parliyo tavsiye ederim hic bisey olmuo
@Sinanmiray Hocam yapmayın Allah aşkına. Araba fırça ile yıkanmamalı, bulaşık yıkar gibi güçlü kimyasallarla hiç yıkanmamalı. Yağ çıkarıcı sprey diyorsunuz, demek ki etkili bir kimyasal. Siz otomobilinizi güzel görüyor olabilirsiniz fakat boyanıza zarar veriyor bunlar.@Sinanmirayyesil denemedim normal cam sil deil benim kullandigim solisyon cilali arabada cila etkisi yapiyo jantlarada bimden mutfakta kullanilan gurdal yag cikarici sprey on numara deneyin dua edersiniz
@Sinanmiray Ben sabah-akşam çalışıp alnımın teriyle hatrı sayılır bir para vererek bir otomobil alıyorsam buna elimden geldiğince iyi bakarım.Valla kardes bi zamanlar bende titizdim bu konuda ama bisey anlatacam uzun olcak kusura bakma böyle günesli güzel hafta sonuydu arabami güzel özenerek yikadim neyse ciktim gidiyorum insaatin önünden gecerken demir tasiyan insaatci yolda demirlerle bir yan döndü sol cam patladi kapilar çamurluklar komple çizildi yani sakinmican cok fazla söyle yolda giderken araçlara bak hepsi pislik icinde bakimsiz yani benim araba fircalamaya ragmen çiçek kafani ûtûledim hakkini helal et kardes
@Sinanmiray Bizim bekarlar olarak tuzumuz kuru abicim, baba olmak ayrı bir olay.Eyvallah çok dogru soyluosun kardesim bende ayni titizim bisikletimi arap sabunuyla yikardim cizik bile yoktu ama ne bilim ben böyle hani yas oldu 37 artik yasin verdigi seydenmi desem bu tür seylere artik cok fazla takilip kafami kurcalamiyorum daha cok isime iste coluk cocuga yogunlastigimizdan yoksa temizlik titizlik abartilmadikca guzel