Golf 7 Çift J Far ve Dinamik Stop Kayar Sinyal Yorumlarım



@ogzdrk osram 7.5 modeller icin ledriving'i duyurmustu. fiyat ne olur bilinmiyor su an. turkiye'ye gelisi 8bini buluyor 7 icin olanlar.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
[mention=11839]HONEY[/mention] çok üzülüyorum hanımın arabası eski diye benim güzeller güzelimle 9 ayda 35 bin km yapmışız.
Hocam hayat kisa ne guzel iste guzeller guzeli ile hayatiniza renk katiyorsunuz

Gezin tozun km cok oldu diye takilmayin arabayi kapının önünde yatirmak için almadik
 
@HONEY yanlış hatırlamıyorsam siz 2 tip sipariş verip koyu olanı mı beğenmiştiniz?

 
@HONEY üstadım öncelikle hayırlı olsun(biraz geç oldu ama😄). Uzun süreden beri düşündüğüm ve takip ettiğim bir konuydu. Video, foto ve deneyimleriniz için teşekkürler. Comf. Golf 7 sahibi olarak bu u ve j ledlere imrenek bakıyorum. Sormak istediğim birkaç nokta var; öncelikle muayene konusunda herhangi bişey yazmamışsınız muayenede sorun çıktı mı? Bunun haricinde ben u led taktırmayı düşünüyorum. Siz veya diğer dostların bir bilgisi varsa aydınlatabilirseniz sevinirim. İnanılmaz bi bilgi kirliliği var bu konuyla ilgili. Taiwan malı-çin malı, soket sokete uyumluluk, muayene, far aydınlatma kalitesi vs. ile alakalı. 
Ben gece yolculuğu sırasında aydınlatmada beni üzmeyecek, kaliteli, arıza vs. sorun yaşatmayacak bi u led arıyorum. Ne kadar bi bütçe hazır tutmalıyım bir de nerelere bakmalıyım, hangi ürünü tercih etmeliyim?

 
[mention=11839]HONEY[/mention] üstadım öncelikle hayırlı olsun(biraz geç oldu ama[emoji1]). Uzun süreden beri düşündüğüm ve takip ettiğim bir konuydu. Video, foto ve deneyimleriniz için teşekkürler. Comf. Golf 7 sahibi olarak bu u ve j ledlere imrenek bakıyorum. Sormak istediğim birkaç nokta var; öncelikle muayene konusunda herhangi bişey yazmamışsınız muayenede sorun çıktı mı? Bunun haricinde ben u led taktırmayı düşünüyorum. Siz veya diğer dostların bir bilgisi varsa aydınlatabilirseniz sevinirim. İnanılmaz bi bilgi kirliliği var bu konuyla ilgili. Taiwan malı-çin malı, soket sokete uyumluluk, muayene, far aydınlatma kalitesi vs. ile alakalı. 
Ben gece yolculuğu sırasında aydınlatmada beni üzmeyecek, kaliteli, arıza vs. sorun yaşatmayacak bi u led arıyorum. Ne kadar bi bütçe hazır tutmalıyım bir de nerelere bakmalıyım, hangi ürünü tercih etmeliyim?
Sagolun hocam

Muayene ile ilgili baska baslik acip yazmistim

Cift u ya da cift j de xenon ampul kullanirsaniz muayeneden gecmiyor

Muayenede led ampul takmistim gecici onunla gectim

Ben cift j de Philips xenon 4300k kullanıyorum memnunum

U led kullanan arkadaşlarinda fikrini almak iyi olur

Fiyatlar ne durumda bilmiyorum guncel cok takip etmiyorum ama 2.500 tl civari sanirim

İyi bir 360 led yada osram xenarc laser xenon ile guzel aydinlatma alabilirsiniz
 
  • Beğen
Tepkiler: mea
@HONEY bende deneyimlerimi yazayim ve iki adet püf noktasi ekleyim.

Bülent hocam dedikleri doğru;

1) Kısaları osram xenarc laser ds2 kullandım ve çok memnunum.

2) uzunlar simsek etkisi dışında bir işe yaramaz ancak ben sislere h11 phillips led taktım ve Necati abi kodlama yaparken selektörde sisleri aktive etti. Bu durumda selektorde etkisiz kalan uzunlar sis destegi ile bir tık daha iyi olabiliyor.(püf noktası 1)

3) Bu farlarin dış yüzeyleri çok çabuk çiziliyor ve bu durum görüşü etkiliyor o yüzden mutlaka iyi bir detaycida film kaplama yaptırmak gerekli (püf noktası 2) son fotoda belli oluyor.

4) led stoplarda gayet iyi herhangi bir sorun yok homojenlik konusu ise çok yakından bakarsanız homojen olmayan noktaları görüyorsunuz ama uzaktan çok iyi duruyor. Bu stoplarla beyaz ışık çok güzel durduğu için led plaka aydınlatması da takilmasini öneririm.

5) muayeneden geçtim mercek olduğu için herhangi bir sorun olmadı sanırım.

Bilgilerinize.

IMG_20200719_213246.jpg

IMG_20200719_213333.jpg

IMG_20200627_181919.jpg

 
Moderatör tarafında düzenlendi:


Geri
Üst Alt