-
Konuyu Görüntüleyenler 0 kullanıcı
Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
-
İletiler
-
Yazan: Mmt0634 · Gönderildi:
En iyisi hocam doğuda yim havalar çok iyi gidiyordu 10 dereler de yani mevsim normalleri üzerindeydi fakat Gafil avlandim zarar vermekten de korkuyorum naçizane sormak istedim fakat motor donuyor muş onu öğrendim... Açıkçası bişey olmaz motor donmaz başıma geldi denmesini beklemiştim ama :)) donuyormus ki önce baya iyi yağmur yağdı yani mekenizma güzelce ıslandı sonra kara çevirdi sonra sağlam dön olunca... muhtemelen taş gibi şu anda:( -
Yazan: Mmt0634 · Gönderildi:
Şu anda -7 falan hocam Normalde dikkat ederdim kışın iptal ederdim fakat havalar çok iyiydi yağmur yağdı mekanızma ıslandı sonra kar birden dona çekti araç ta lazım şu anda ne yapsam bilemedim:( Çatır çutur ses geleceğine aracın kilitlerini açmam yani kullanmam sanırim @fueleconomy -
Yazan: Musaaksoy · Gönderildi:
ben hava eksiye düştüğünde riske atmayıp kapatmıştım -
Yazan: fueleconomy · Gönderildi:
Ben hafta sonu İstanbul'da karları temizlemek için indiğimde ayna mekanizmasını donmuş olabileceğini hesaba katıp elimle yokladım buz yok gibiydi düğmeye bastım çatır çatır buzu kırarak sol ayna açılmaya çalıştı kitledim tekrar açtım rahatça açıldı ancak sağ tarafı sonradan fark ettim yarım açılmış onu da kenarlarını iyice temizleyip aç kapa yaparak açtım. Bence buz sökücüyle çözmek mantıklı olur ancak ayna ısıtmayı birden açmak aynayı çatlatabilir diye ben açmadım zaten ayna ısıtmasıyla o mekanizanın pek bir alakası yok diye biliyorum. Bu durumlarda ayna katlama iptal edilebilir katlanık halde bırakılacaksa bile otomatikten çıkarılırsa arabayı çalıştırıp ısıttığınıza arabanın geneli gibi o mekanizmadaki buzlarda çözülecektir ama aynanıza birinin sürtmeyeceğini düşünüyorsanız açık kalması en garanti yöntem. Benim aynalar bir gün öncesinde komple arabayı ısıtıp karların erimesine yol açtığım için oldu sular bir günde buza dönüşmüş doğal olarak ilk aşamada kapım bile açılmadı Ertesi sabah kar yağmasına rağmen aynı durumu yaşamadım. -
Yazan: kartal1973 · Gönderildi:
mrb. gece -22 şu anda ki derece kaç? eğer su anda da -5 ıle -10 derece arasında ise sıkıntı olabılır
-
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap