Kasko öneri


Mehmet51

Yeni Üye
Katılım
14 Eyl 2018
Mesajlar
9
Tepkime puanı
2
İsim
Mehmet
Merhabalar golf 7 tdi highline ile aranıza katılıyorum 

kasko konusunda kafam karışık fiyatlar malum kapsam firma fiyat konusunda yardımcı olur musunuz

sigortacılar ne kadar indirim yapabilir 

 
Axa müşteri memnuniyeti en iyi firma.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Teşekkürler

Ekstra birşeyler eklemek gerekir mi eminim mikro görünüp gözden kaçan çok şey oluyor 

 
Ferdi kaza koltuk

ihtiyari Mali sorumluluk falan neyi ifade ediyor miktarlar iyi mi

ikame araç hizmet süresi 7 gün ve 15 gün var bunlar nedir 

bir de trafiğe kapalı alanda kasko karşılar mı kazaları yoksa karşılamayan sigorta mı  

26856FA2-F3D6-4FCA-ADE2-2DE514D91D75.png

 
@Mehmet51 İhtiyari Mali Sorumluluk limitini arttırmaya çalışın, zira karşı tarafa vereceğiniz zararın ne kadarını Kaskonun karşılayacağını bu belirler. Karşı tarafta 50.000 TL üzerinde bir hasar olması durumunda, geri kalan miktarı cebinizden ödemek zorunda kalacaksınız. Ortalıkta gezen lüks araçları ve son dönemde artan araç fiyatlarını düşününce, imm miktarı 50.000 TL çok düşük kalmaktadır.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Mehmet bey merhaba

Ben 20 gün önce yeniledim kaskoyu en hesaplısı diye direk vdf'den yaptırdım Sompo japan sigortadan 1650 TL teklif geldi 3 yerden teklif almıştım zaten aralarında 50'şer lira oynuyordu uğraşmamak adına serviste yaptırdım bende.

ilk yıl kazasızlık indirimim vardı bu fiyatta ilave olarak cam klozu eklettim (orjinali ile değişim olacak ücretsiz bi şekilde) İMM'yi de 100'den 250 bine çıkarttırdım trafikte ucuz araç kalmadı malum ne olur ne olmaz diyerek. İMM anladığım kadarıyla suç sizde olursa kaskonuzun karşı tarafa ödeyeceği hasar bedeli bence o elli bin az inşallah lazım olmaz gerçi de.

Araç ikame meselesi ise yandaki yıldızları alltan bulup ayrıntılarını okuyun öyle her kazada hemen ikame araç vermiyorlar kolay kolay. Kaskodan kaskoya değişiyor şartlar.

 
@Kırcalı bende cuma günü kasko yaptiracam sampo japondan en uygun orasi çıktı.orjinal cam ve 100.000 tl imm var onu bende 250.000 tl cikartayim o zaman

 
Ben bugün Axa dan Vw kasko yaptırdım. 1828 TL cik tuttu.. Hasarsızlık en üst kademe. Geçen yıl aynı kasko için 200 tl daha az ödemiştim. 

200tl daha uygun fiyat veren firma vardı ama Axa nın müşteri ilişkilerinden dolayı tercih ettim. 

 
Merhabalar dostlar ben 9 Kasım’da kasko yenileme yaptıracağım ama baya yüksek rakam isteniyor Mapre den 2900 lira fiyat aldım acaba en uygunu ve sorunsuzu hangisidir ? 

 
Ben Anadolu Sigortadan Genişletilmiş Kasko yaptırdım. 

Artan mali sorumluluk Limitsiz olmasını istedim. 2400 tl çıktı. 

 
Şimdiye kadar kasko şirketlerine ciddi bir isim düşmedi ama çalıştığım sigortacı ray sigortanın hem düşük fiyat verdiğini hem de kaliteli hizmet sunduğunu söylemişti. Orijinal cam klozuyla beraber 800lira tuttu benim Ağustos ayında. 

 

Tamamdır teşekkürler 

axa ve somboyu araştıracam lazım olmaz umarım ama bence küçük hesaplar yapmamak lazım zaten her sene hasarsızlık vs nedeniyle fiyat düşüyor 

benim mantığım hiç olmaz olmaz 10 sene sonra birşey olur şuana kadar yatırılan tüm ekstralar size geri döner Dediğiniz gibi İMM önemli artık ucuz araba kalmadı tekrardan teşekkürler...

 

Geri
Üst Alt