Bu Gocukler Duzelir mi?


Geçmiş olsun hocam. İstanbul'daysanız Pars Oto'ya gidebilirsiniz. Sıfır hatayla hallolur, çok kötü durumda değil diye düşünüyorum.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@MaDOnion 

Değerli Ulvi Hocam

Geçmiş olsun. 

Aracınızı ne kadar sevdiğinizi ve gönül bağı kurduğunuzu, tıpkı benim gibi sizden her ikinci el araç alan kişi emin olun şahitlik edecektir.

Bunu servise götürmeyin.

Yazıktır komple kapıyı değisitirirler AlimAllah.

Yapmanız gereken cebinizden  boyasız doğrulatma yapmak. Ozlem.oto maalesef geride kaldı.  Avcılar ceramic pro ile görüşmek. Görüşeceğiniz kişi Akay Bey ve Serdar hocam beni gonderdi demeniz yeterli.

 
Hocam, @AhmetCakmak üstadın da dediği gibi Ataşehir Pars Oto bu konuda oldukça iyi. İki kez aracımı götürdüm ve ikisinde de güzel sonuçlar aldım. Burada da açtığım bir başlık var göçükle ilgili, neredeyse hatasız hallettiler. Fiyat olarak da uygunlar. Sarı Golflü bir arkadaş tavsiye etti derseniz elinden geleni yapacaktır 

 
Hocalarım;

Polis tutanak tuttu ama tüm komsuların evinde kamera olmasına rağmen herkes adamdan korkuyormus ve bizim kayıt cihazımız yok diyerek geri cevirdiler ama ben küçük çaplı bir gozdağı verdim yeter onlara sanırım bir süre  &:  sonucta adam bulunsa dahi aracımı servise vermeyeceğim için çokta uzatmadım açıkcası.

Ceramic Pro ile gorüstüm 15 gün sonra tesilm edebilirim dedi bayram girdigi için bende bayram sonrası arıcam aynı gün veya ertesi gün teslim edebilirim dedi.

Anlayacağınız bayram sonrası sonuç ve gorüslerimi paylaşacağım.

 

Geri
Üst Alt