Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
GOLF 7 Midline Plus Fonksiyonel Direksiyon + Gate Way Değişikliği
Merhaba konu güncel değil ancak yazmak istedim, gateway mid arıyorum. Aracından çıkaran, çıkartacak olan yahut elinde olan varsa iletişim kurabilirse çok memnun olurum. Teşekkürler
@forjust1day merhaba Gateway Lazım.. aracım midline plus çerçeve ile birlikte tuş takımı aldım comforline dan çıkma onu takıcam bu işten anlıyorsanız arayıp bilgilendirebilirmisiniz rica etsem 05536441835
Merhaba aracıma hız sabitleyici taktırdığım için direksiyon fonksiyon tuş takımı boşa çıkmıştır.aracım golf 7.5. 2017 model aracımdan çıkmıştır,ilgilenen arkadaşlar cevap yazabilir
Merhaba aracıma hız sabitleyici taktırdığım için direksiyon fonksiyon tuş takımı boşa çıkmıştır.aracım golf 7.5. 2017 model aracımdan çıkmıştır,ilgilenen arkadaşlar cevap yazabilir
Merhaba aracıma hız sabitleyici taktırdığım için direksiyon fonksiyon tuş takımı boşa çıkmıştır.aracım golf 7.5. 2017 model aracımdan çıkmıştır,ilgilenen arkadaşlar cevap yazabilir ürün sıfır gibi bilginiz olsun