Dijon Jantlarla Rft Kış Lastiğı Kullanılır mı ?


mertnizami

Üye
Katılım
24 Ağu 2017
Mesajlar
61
Tepkime puanı
16
İsim
Mert Işık
Merhaba arkadaşlar. Kış lastiği için eski aracımdan dover jantlarla birlikte lastiklerimi saklıyordum. Dun maalesef jant lastik setimin çalındığıni farkettim. Şimdi 17 inch lastik almak zorunda kaldım. Internette temiz 17 inch rft lastikler var ama bizim araclara takiliyor mu? Rft lastikler sert oldugu icin suspansiyon sistemi ile uyumu nasil olur bilmiyorum. Daha once golf ile rft lastik kullanan var mı? Ne dersiniz kisliklari rft alayim mi ?

 
Sıkıntı olacağını sanmam hocam. Runflat’i kesinlikle tavsiye ederim. Rahmetli Ali Can abimizin şu videosundan sonra direk alırsınız zaten.

https://youtu.be/L-CH9SnwEEA

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Michelin alpin5 kış lastiği kullanıyorum, 225/45/17 dijon. rft mı değil mi bilmiyorum ama sorun yaşamadım. Sıradan Yaz lastiğinden daha iyi fren ve yol tutuş performansı var.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Peki ozaman sayın hocalar,şuan kullandığım lastik daha 20.000km yapmadı 4 mevsim lastik ebatlarım ise 225x45x17 şimdi kış lastiği alır iken yine aynı ebatları kullanmak zorundayız doğrumuyum  :000043-medium:  Jant capı 17 olduğu için yanak kalınlıkları farklı olursa bir sorun çıkar mı ?

 

Geri
Üst Alt