Frene basınca çat çat gelen ses


Nalbant

Yeni Üye
Katılım
6 Eki 2017
Mesajlar
17
Tepkime puanı
5
İsim
Fatih
Saygı değer arkadaşlar 1.2 Tsı golf 110 dsg aracımın frenine basınca bazen dışarıdan da duyulan bir çat çat ses geliyor. Bu sesi her zaman yapmıyor sadece hareket halinde yapıyor. Ses dsg fren kilidi sesi veya frenlere basınca çoğu golf 7 de olan gıcırtı uğultu sesi değil bariz ön taraftan geliyor. Aracımın vites kol mekanizması değiştikten iki hafta sonra başladı henüz servisle görüşmedim. Sürekli yapmıyor ara ara oluyor Böyle bir durum yaşayan oldumu herkese saygılar.

Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk

 
Biran önce servise bildirin hocam. Sonra inkar ederler



Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk

 
Gelen ses ABS'nin çıkardığı ses olmasın hocam? 





 
Bu gün servisten aracı aldım meğer diski tutan vidalardan biri gevşemiş onu sıktılar balatayı temizlediler ses şimdilik kesildi


Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
vidanın gevşek olması gibi bir şey ilk defa duydum desem yeridir. Aracınız 110 hp  ki  bu En az 2016 model olup yeni olduğunu gösteriyor. Burdan yola cıkarsak Fabrikasyon hatası olması çok nadir ve akla diğer bir durumun Yani fren ve disklerle ilgili bir işlem yapılmış o vidanın sıkılması unutulmuş gibi bir hadise yaşanmış olsa gerek.. Yoksa halihazırda ki o vidanın gevşemiş olma ihtimali çok düşük. Geçmiş olsun en azından sorun hallolmuş.

 

Geri
Üst Alt