Halojen stoplara böcek girmesi


crawley

Üye
Katılım
4 Ağu 2016
Mesajlar
178
Tepkime puanı
7
İsim
Gökhan
Merhaba arkadaşlar.

Haftasonu uzun sayılabilecek bir yolculuğa çıktım.-öncesinde olmadığını biliyorum-Vardığımda ise geri vites lambası içinde bayağı büyük 3-4 adet ölü böcek gördüm.

Nasıl girdi hiçbir fikrim yok.Geçenlerde led lamba takmıştım fakat bildigim kadarıyla doğrudan lambaların içerisine girmiyor bu ampuller.Arada şeffaf plastik malzeme var.Geri vites lambasını çıkarıp süpürgeyle çektirmeyi denedim fakat dediğim gibi çıkmıyor kesinlikle.

Nasıl halletsem ne yapsam bilemiyorum aracın iyi niyet garantisi de devam ediyor acaba doğuşa mı gitmeliyim.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Basınçlı hava arkasında  E süpürge gayet mantıklı geldi banada. şayet  içerideki arkadaş kurumuş ve yapışmışsa nemlendirmek suretiyle bu işlemi yapmakta sağlıklı olacaktır :)  

 
Yakın bir zamanda aynısını bende gördüm. Bu zamana kadar hiç el değmedi normalde stoplara. Aracım 14 Ocak 2014 çıkışlı.

 
Benimde ön sağ farın içinde örümcek var ağını öremeden ölmüş :)  nasıl çıkartırız garibimin cansız bedenini?

 
İşin ilginç tarafı, geri vites lambasını değiştirdiğimiz bölümden elektrikli süpürgeyle çekiyorum fakat böcekler gelmiyor çünkü arada plastik bir parça var stopların içine hava girmesini engelliyor.

Nereden delik buldular da girdiler bilmiyorum


 
İşin ilginç tarafı, geri vites lambasını değiştirdiğimiz bölümden elektrikli süpürgeyle çekiyorum fakat böcekler gelmiyor çünkü arada plastik bir parça var stopların içine hava girmesini engelliyor.

Nereden delik buldular da girdiler bilmiyorum :)
hocam güçlü bir elektrik süpürgesi bulun 2500-3000watt işe yaramazsa gidin servise ya kendileri çözüm bulsunlar., bulamazlar ise zaten değiştirmek zorundalar., ön far olsa hadi neyse dicem de araba ileri doğru giderken nasıl oluyorda arka stoplara böcek girer., servis halletmek zorunda aracın başında durun temizledik derken stop 'un camını falan çatlatmasınlar kontrol edin.. geçmiş olsun

 
aIMG_4324.JPGIMG_4323.JPG

Aynı problem bende de var çözüm bulursanız paylaşın.

 
Doğuş Çankaya ile görüştüm, aracı bırakırsınız değerlendiririz ama iyi niyet garantisi kapsamına girmeyebilir dediler.Kısacası aracı bırak iki gün alma diyorlar.

 
benımde sağ stopumda sinek var,benım arabaya has sanmıştım birçok kişide varmış sorun :D  çözüm bulan varmı bu soruna

 
@crawley hocam, stobu söküp eve götürün. Evde daha rahat uğraşıp çıkarırsınız. Bir de bagajdaki stoplara erişim sağlayan plastik kapaklar tam oturmamış, açık duruyor olabilir.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:


Geri
Üst Alt