Karşınızda Yeni 2017 Ford Fiesta


gdervisoglu

Katılımcı Üye
 
Katılım
16 Haz 2015
Mesajlar
849
Tepkime puanı
2
İsim
Göktuğ D.



fiesta1-1.jpg


fiesta3-1.jpg


fiesta5.jpg


fiesta4-1.jpg


fiesta8.jpg


fiesta10.jpg


fiesta9.jpg


2017 Ford Fiesta, Almanya’da tanıtıldı.

Sınıfının sevilen araçlarından biri olan Ford Fiesta 2017 yılı itibariyle yeni nesil olarak satışa sunulacak. Yenilenen görüntüsüyle abisi Focus'a biraz daha benzemiş. 

Araçtaki en önemli değişiklikler arka farlar ve iç taraftaki konsolda görünüyor. Ön farlar biraz daha abisi focus a yakın bir forma bürünmüş. Arka farlar ise C-MAX yakın bir forma bürünerek araca sınıfının üstünde bir görünüm kazandırmış. 

İç tarafta da Ford 8 inçlik, yüksek çözünürlüklü bir ekran kullanmış. Bir önceki halinden farklı olarak Mercedes, BMW gibi araçlarda gördüğümüz konsola dışarıdan eklenmiş gibi duran bir ekran tercih edilmiş. Bence eskisine göre çok daha başarılı olduğu düşüncesindeyim.

Bir diğer önemli farklılık ise Ford'un önceki yıllarda yer verdiği SONY ses sisteminin yerini Bang & Olufsen a bırakıyor olması. 

Ayrıca meraklıları için Fiesta 2017 itibariyle Fiesta Active adıyla SUV vari bir görünüme kavuşuyor. 

Motor seçeneklerine baktığımızda güç ve tork değerlerinde artış görünüyor. 1.0 litrelik üç silindirli EcoBoost motorlar 100, 125 ve 140 beygir seçenekleri ile geliyor. 2017 Fiesta ile birlikte Ford 1.0 litrelik EcoBoost motora yeni silindir deaktivasyonu teknolojisini de ekleyerek sunmaya hazırlanıyor. Bu yeni nesil motor, VW'deki ACT teknolojisi ile benzer bir şekilde çalışarak yakıt tasarrufu sağlamayı amaçlıyor. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Dizel motoru bir çok firmaya göre zayıf bu yüzden çok müşteri kaybediyorlar,şu anda 1,5 75 hp 185nm tork olan kullanılıyor . Gelirse muhtemelen 1,6  95 hp 230 nm olan focustada kullanılan euro6 motor gelebilir yeni modelle birlikte.

Ekran içeri girmiyorsa pek iyi birşey değil ama güzel duruyor.

 
Mühendislerin ekranları bu şekilde konumlandırmalarını bu zamana kadar anlayamadım. Muhakkak vardır bir bildikleri fakat bir insan yukarıdan asılsa elinde kalacak gibi duruyor. 

 
Güncel versiyon daha zarif bir tasarıma sahip sanki.

Corsayı bozdular Fİesta da aynı şekilde, kişisel görüşüm.

 
Güncel versiyon daha zarif bir tasarıma sahip sanki.

Corsayı bozdular Fİesta da aynı şekilde, kişisel görüşüm.
Serdar Hocam güncel kasa da ben ön farları özellikle o arkaya doğru uzayan halini bir türlü sevememiştim. Arka stoplarda çok basit duruyordu.

Böyle önden focus arkadan c-max haliyle daha ağır oturaklı bir araç görünümüne kavuşmuş düşüncesindeyim. İç tasarım da eskisine göre başarılı.

Şu an sınıfının en çok satan otomobillerinden biri halindeyken, bence bu yeni nesli ile satışlarını katlar düşüncesindeyim.

 
o ekranı oraya koymanın ne geregi var koy klimanın üstüne havalandırmalarıda üstüne 

 
Ekran tasarımı hariç iç mekan çok iyi duruyor, dış tasarımda hoş olmuş. 

En sevindiğim yönü, iç mekanda motorun 3te 1ini içinde bulunduran o devasa ön göğüs tasarımını bırakmışlar, onun yüzünden iç hacim daralıyordu.

Mondeo makyajlanacak, focus zaten makyajlı kasa bir sonraki kasa da gelir yeni göğüs tasarımı diye düşünüyorum. Ford güzel atak yaptı. 

Egde, st paket serisi vs derken güzel gidiyorlar, umarım eski günlerine döner. :)

 
Ben sevemedim önde eskisinde ki gibi agresiflik yok. Son arabalar gözüme bi tuhaf gelmeye başladı herhalde zamanla alışırız.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 
Ic ve arka goruntu guzel ancak ön micra gibi

By me

 

Geri
Üst Alt