Acının büyüğü küçüğü olmaz , acı acıdır. ( Bir kaza Hikayesi)


DoğanARABACI

Katılımcı Üye
 
Katılım
19 Şub 2016
Mesajlar
804
Tepkime puanı
374
İsim
Doğan
kaza Nedir ?

1.can ya da mal yitimine yol açan kötü olay.

"Yolda bir otobüs kazası gördük"

2.➽ilçe.

Ya da ;

Kaza (fiil), yanlışlık ile meydana gelen, olumsuz sonuçlara yol açan olay.

Trafik kazası, Karayolunda meydana gelen çarpma olayı.

İlçe, illerin alt birimi.

Benzer anlamlar ve açıklamalar çoktur, Fakat , Bu hikayede durum başka , normalde benim kıymetli aracım yanında benim olmadığım zamanlarda ömrünü , yaz-kış 24 derece olan evimin altındaki garajımda geçirir. Gece çok geç saatte eve geldiğimden ve 3 saatlik uyku ile tekrar yola çıkacağımdan ilk defa dışarda kalmasına göz yumdum ,  yoldan eve gelirken , sabah güneşi - öğlen güneşi  ve akşam güneşini hesap ederek aklımca en güzel yere yerleştirdim, sabah güneşine maruz kalmadan yolumuza devam edecektik ki! Sağ olsun saygı değer komşum aşağıda görünen hediyeyi kucağıma verdi , ince düşündüm kalın bir şekilde zararını gördüm :)  beterinden korusun ..

IMG_0887[1].JPG

IMG_0886[1].JPG

 
@DoğanARABACI geçmiş olsun kardeşim, "boyasız göçük giderme" ile çözerler, sıkma canını

 
@yusuf@magic Yusuf hocam ,Emre abim sağolun , çok küçük bir yer , boya bile yapılması çok sıkıntı değil ama , satma arefesinde olması üzücü.

 
@DoğanARABACI

Geçmiş olsun Değerli Doğan Hocam;

Bu tatsız olayda dahi espri yeteneğinizi kaybetmeyişini hayran oldum.

Emin olun Boyasız göçük düzeltme  imkanı da var. 

Adres ve telefon numarası burada 




 
Doğan Hocam bende açacağım bir konu artık: Acı paylaştıkça azalır diye :)  . Kimseyle paylaşmadığım, paylaşamadığım, 1,5 senedir yanımda gezdirdiğim benimde bir acım var.    Benimde o çok güvendiğim garajımın neden olduğu bir acı... :)

İşin espirisi bir yana çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.

 
@silvershadow Çok sağol'un Murat abim , Bursa'da olduğumdan ve vaktim olmadığından istanbul'a sanırım gidemem , işi burada çözeceğiz , dileğiniz ve bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim.

 
@DoğanARABACI Büyük geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın diye boşuna dememişler, Ben de şu anki aracımı almadan önce satışa çıkardığım 2012'den beri boyasız çiziksiz kullandığım aracımı vurmuştum.

İnşallah göçük düzeltmeyle geçer, moral bozmak gibi olmasın ama çamurluk omzu ezildiği için bana göre boyasız zor gibi geliyor. Ha düzeltilir de belli belirsiz omuz kısmında iz olur mesela.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@aaron Harun hocam , zaten hayatımızda şehir yaşamı ve sosyal yoğunluğumuz bize yeteri kadar stres yüklüyor , bi de bu tip şeylere üzülürsek kendimizi yıpratmış oluruz ki ! Gerek yok , bu konuda beni en iyi anlayanlardan biri   @magic Emre abimdir , size de çok geçmiş olsun tekrardan. 

 
@OnurJZ389 Onur hocam haklınız , genel olarak bir gerçek vardır , otomobil parçalarındaki sıvama ve formların kalıpla verildiğindeki kalitesini, el melakesi ile tutturmak biraz zor  , bakalım deneyeceğiz.Teşekkür ederim

 
@DoğanARABACI Geçmiş olsun değerli Doğan Hocam. Canınızı sıkmayın hiç, aynısı bizim Focusta sol ön çamurlukta var, Sivastayken sanayi de bir usta boyasız olarak 50 TL'ye hallederim demişti. Fikir vermesi açısından paylaşıyım dedim. 

 

 
@fcsrn Valla Eren hakikaten aynı vuruk :)  verdiğin fikir içi çok teşekkür ederim.

 
@DoğanARABACI geçmiş olsun hocam. Benim de çamurlukta ilk aldığım zamanlardan kalma ufak bir göçük var. Yaptırmadım da ,nazarlık diye tutuyorum . 

Boyasız göçük düzeltmeyle çözülebilecek bir sorun sizinkide. Olmasa daha iyi tabi ama sizinde yazdığınız gibi allah beterinden korusun.

 


Geri
Üst Alt