Euro5 & Euro6


chekich26

Üye
Katılım
6 Ara 2015
Mesajlar
43
Tepkime puanı
0
Arkadaslar iki arac uzerinde duruyorum model olarak 2014 ve 2015 hani motor ozellikleri ortada fiyatlari ikiside 83 cekebiliyor secim konusunda sizlerin yorumlarini almak istesim http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golfff-highline-ozel-uretim-314632313/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-euro6-yeni-nesil-motor-110hp-hatasiz-314191899/detay

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam açıklama kısmına saçma sapan şeyler yazılan ilanlardan hiç haz etmiyorum. Tungsten gri mi kurşun gri mi olduğunu halen ayırt edemediğim araç için fikir beyan edecek olursam; Opsiyon olarak araçta cam tavan ve 18" durban jant var ve bunlar güzel opsiyonlar. Ayrıca fabrikasyon ise Golf'ün 18" jantlı hali Leon FR'ın standart 17" jantından daha konforludur. Konfor endişeniz olmasın o konuda. Her inç artışında mutlaka bir miktar konfor düşer ama Golf'te kesinlikle rahatsız edici düzeyde değildir. Araca şöyle bir dışarıdan bakacak olursak, arkadaki egzoz ucunu hiç sevmedim, ön ızgaraya da bişey asılmış, böyle araçlara ısınamıyorum  :)  Km kısmına 26 yazmış, samimiyetsiz satıcı bana kalırsa. Filtrelemede 1.000 km ile sınırlayınca bile görünsün diye 26 km olarak yazmış. 

Pasifik mavi ise gördüğüm kadarıyla tamamen standart Highline. Diğer araca göre artıları renkli MFA ekranı (kadranın ortasındaki ekran), 6,5" Media ekranı ve 110 hp Euro 6 motor.. Satıcı 01/18/2016 yazmış ama bir yılda 12 ay var diye biliyorum muhtemelen AA/GG/YYYY şeklinde yazmış  :)  Buna göre 5,5 aylık bir araç ve 11.000 km'de, günde ortalama 67 km kullanılmış. Ne çok fazla ne de az denilebilecek bir rakam. Şuanki sahibi aynı şekilde kullanmaya devam ederse 1 yılın sonunda araç 24.500 km'ye ulaşır. Unutmadan aracın 5,5 aylık olduğunu düşünürsek 18,5 ay daha garantisinin olması çok güzel bişey. 

Fiyatları aynı demişsiniz. burada tercihi ihtiyaçlar belirleyecek. Fiyatları iyi ya da kötü diyemiyorum çünkü yaklaşık 9 aydır Golf fiyatlarına bakmayı bıraktım, özellikle dizellerden hiç haberim yok.

Son olarak size dizel manuel yerine bu fiyatlara 1.4 TSI Highline DSG ve opsiyonlarla şımartılmış bir araç almanızı tavsiye ederim. 

Soracağınız birşey olursa buralardayım :)  

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@chekich26 Asıl konudan baya uzaklaşmışım :)  

Euro 5 & Euro 6 arasında uçurumlar yok diye biliyorum. Geçenlerde @EMRAH ATTS Emrah hocam yalnızca motor içindeki bir parçanın farklı olduğunu yazmıştı. Teknik bilgim yetersiz malesef. Sayısal olarak aradaki 5 hp farkın da arabayı uçurup kaçıracağını düşünmüyorum.  

 
Size hak verdim gri golf egzoz epey buyuk kacmis bu arac tam 1.5 yildir hep ilanda ve ayni fiyat indirimde yapmiyor tuaf bi satici

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 
Euro 5 motor a3'le euro 6 motor a3 arasinda hissedilir derecede fark vardi. Birebir ayni motoru kullandiklari icin golfte de euro 5 motor ve euro 6 motor arasinda fark olacaktir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

 

Geri
Üst Alt