Kaza yaptım


@FurcHT  çok teşekkür ederim rahatlatladim açıkcası.  Çok şükür sigorta 1 haftalık araç verdi bayramı kurtardık

 

Hocam cok gecmis olsun sizlere bisey olmamis ya cok sukur orasi yeter

 
@Gökhan geçmiş olsun hocam, cana gelen mala gelsin. Parça değişir yerine gelir ancak önemli olan size birşey olmaması çok şükür size birşey olmadan atlatmışsınız..

 
Her türlü ilk aldığınız gibi olur hiç merak etmeyin. Geçmiş olsun.

 
@Gökhan tekrardan çok geçmiş olsun.kimseye danışmana gerek yok servis gerekeni orijinal olarak yapacaktır.

2016 golf7 1.2 tsı comfortline manuel beyaz sürüş komfor ve ışık paket.

 
@Gökhan Geçmiş olsun. Ufak kaza bunlar Allah beterinden korusun, kapı ve çamurluğun değişmeşi aracın orjinalliğini bozmaz.

 
Valla hakikaten yüreğime su serptiniz sağolun . Açıkçası yaptirayim satayım 2016 yeni alayım diye düşündüm .

2016 model  i20 verdi sigorta şirketi Arabamı çok özledigimi farkettim. 

 
@Gökhan Hocam otomobilinizle 15 cm ve daha yüksek bir kaldırıma çıkmış olsaydınız hiç boya yada değişen olmayacaktı lakin eski süspansiyon ayarlarını ve sürüş kalitesini yakalamanız çok zor olacaktı yada onarım sonrası bir takım sıkıntılar yaşayacaktınız. Fotoğrafta görünen kaza küçük hasar onun için otomobili satıp yenisini almak gereksiz diye düşünüyorum. Golf'un sürüş kalitesinden daha iyi sürüş kaşitesine sahip bir otomobil satın almak için iki kat para ödemek gerekir:)) aracınızın onarımı yapılır orjinali gibi olur ve aracınızı gönül rahatlığı ile kullanırısınız.

 
Hocam çok geçmiş olsun.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 
Aracı 1 hafta önce servisten aldım sorunsuz bir şekilde , şükürler olsun ki işçilik de harika olmuş . Herkese teşekkür ederim. 

 
@Gökhan Allah sizi,sevdiklerinizi ve hepimizi her türlü kaza, bela ve hastalıktan korusun.. Amin

 
Hocam Çok geçmiş olsun Bence  karşı tarafın yanına kar kalmamalı.. Siz uğraşmayın sadece bir avukata vekalet verin gerisi kolay. Kapılar değişir orjinali gibi olur ama ciddi değer kaybı yaşarsınız. Bunu tahsil etmenin tek yolu karşı tarafı bulmak ve bu değer kaybını onun sigortasından talep etmek. Fakat Tercih sizin .. Allah Cümlemizi beterinden korusun ... 

 


Geri
Üst Alt