2023 Golf Rline 1.0 etsi mi yoksa 2022 DS 4 1.5 blueHDi performance line mi?


Haktan

Üye
Katılım
24 Nis 2020
Mesajlar
328
Tepkime puanı
316
Konum
İstanbul
İsim
Haktan
Herkese selamlar arkadaşlar…

Yeni bir araç alma niyetindeyim yukarıda yazdığım iki marka arasında çok kararsız kaldım artılarını eksilerini karşılaştırırsak eğer hangisi daha mantıklı geliyor. Araca uzun zaman bineceğim öyle değerlendirme yapalım..

Fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler
 

Motor olarak bakarsak 1.5 Ds çok istekli uzun yolda görüyorum çok hızlı gidiyorlar.Ama şekil marka prestij olarak Golf diyorum.
 
DS 4 ü geçen hafta test etme şansım oldu iç dış tasarım olarak mükemmel bence. Özellikle performance line ın tasarımı golf e göre bir kaç adım önde. Malzeme kalitesi de gerçekten iyi. Golf e göre tek baskın dezavantajı bence kadran ekranının küçük olması. Yakıt olarak gayet ekonomik motoru var. Ben DS4 derim.
 
DS4 tasarım olarak gerçekten güzel ama PSA sorunları bu güzel tasarıma karşı şahsen bana mesafe koyduruyor. İç ve dış tasarımın güzel olması artı puan. Gösterge panelinin küçük olması, mühendisliğinin VAG grubu kadar kaliteli olmaması eksi puan.

Cupra Leon ve Formentor'a da bakılabilir.
 
Citroen ne zamandır VW ‘nin rakibi oldu, Avrupa ‘da sokakta Fransa ve 2. sınıf ülkeler harici fransız arabası göremezsiniz.
 

Geri
Üst Alt