U-Led Replika


asthenia

Üye
Katılım
21 Nis 2016
Mesajlar
64
Tepkime puanı
2
İsim
alp kaan
arkadaşlar reklam olacaksa silebiliriz, ben aracima u led taktirmak istiyorum. diyeceksiniz neden siparis gecmediniz, bosa cikan bi arac olmasi sebebiyle, tungsten gri, içi bej, sürüş konfor, ışık paketi ve cam tavan var. benim icin hayati onem tasiyanlar bunlardi zaten fakat iyice alistiktan sonra foruma u-led lileri gorunce icim icimi yemeye basladi gercekten cok muazzam gorunuyorlar.

Bir forumda çinden getirip taktiran olmuş linki burada, http://www.golfturkiye.net/atolye/golf-mk-7/meka-atolyesi/7180-r-gti-model-replica-xenon-far-comfortline-mid-plus-icin-alim-gumruk-ve-montaj.html  benim istedigim o sari ledleri olmayanlardan. yani sunlardan birisi olabilir;

1-https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-golf-7-cift-u-led-bixenon-far-2012-2016-gri-serit-299220665/detay

2-https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-vw-golf-7-cift-u-led-r-line-bixenon-uyumlu-mercekli-far-takimi-299214935/detay

veya herhangi bir yerden daha once yaptirmis olan varsa paylasabilirse sevinirim. Merak ettiklerim sunlar;
-muayeneden geçemez deniyor, bunun için herhangi bir yol varmi,?

-garanti kapsami disina cikarim muhtemelen yaptirirsam buna deger mi?

veya soyle birsey dusundum st ile konusmadim henuz;
-aracim zaten ay sonunda geliyor, bulundugu servisten u-led takip benim halojen farlari alsa herhangi bir indirim yapabilir mi sizce, sonucta kullanılmamış halojen far birakiyorum :) garanti olayi nasıl olur

 
@asthenia hocam o sarı ledler sinyal ve gayet güzel görüntü oluşturabiliyorlar. Bence kesinlikle öyle alınmalı. Burada satılanlar orjinal gibi durmuyor. Bence çinden almalı. Golfturkiyedeki paylaşılan ürün gayet hoş duruyor.

 
@yusufhocam cevap icin tesekkur ediyorum sinyal gibi durmuyor sanki yaptiran kisinin cektigi butun fotograflarda yaniyor, 4luler tamamen denk mi gelmis fotograflarda acrba?

Servis isine ne diyorsunuz birde oyle bir teklif sunmalimiyim aceba ? 

 
@asthenia servis kabul etmez. Denemeyin bile :) amerikan park olarak açılıyor onlar. Siz açmaz iseniz yanmaz ;) ama açınca görüntü daha güzel oluyor. Ben de düşünüyorum bunlardan almayi birkaç ay içinde.

 
nrP7Vl.jpg
yeni yaptırdım :)

 
@asthenia servis kabul etmez. Denemeyin bile :) amerikan park olarak açılıyor onlar. Siz açmaz iseniz yanmaz ;) ama açınca görüntü daha güzel oluyor. Ben de düşünüyorum bunlardan almayi birkaç ay içinde.
Anladim hocam, sahsen alirsam sanirim kullanmam o sari ledleri sinyal disinda :)  garanti disi kalmayi goze almalimiyiz aceba 

Hocam cok yakismis gule gule kullanin, nerden aldiniz, ne kadara yaptirdiniz?

 
@asthenia hocam bunu ampul değişmek gibi düşünün. Garanti dışı falan olmaz. Araç bozuldu diyelim. Taktım fabrikasyonu gittim nereden anlayacak. Zaten far arabayı niye bozsun :)

 
 Araç bozuldu diyelim. Taktım fabrikasyonu gittim nereden anlayacak.
Bu cumleye bittim :)  mesela muayeneye giderkende orjinal farlari takip goturenler varmis sanirim. Far yukseklik ayari olmasina ragmen neden muayenede sknti cikariyorlar aceba. 

 
@asthenia  hocam far değişmeye gerek yok. Sadece ampul değişmek yeterli. Eğer xenon ampul takılı ise sorun olur sadece ;)

 
Anladim hocam, sahsen alirsam sanirim kullanmam o sari ledleri sinyal disinda :)  garanti disi kalmayi goze almalimiyiz aceba 

Hocam cok yakismis gule gule kullanin, nerden aldiniz, ne kadara yaptirdiniz?
Çorlu Dr.ecu bayisi 2000 lira civarı..

 
Ben bu işi yaptırmış birisi olarak bilgi vereyim biraz. Farklı bir konuya da yazmıştım ama burada da dursun.

Öncelikle paylaştığınız forum sitesinde gördüm, Aliexpresten sipariş ettim ve Singapur'dayken oraya kargolattım ürünleri ve oradan kendim getirdim. 

Ürünü sanırım 5-6 aydır kullanıyorum. Buluşmada arkadaşlar da görüp incelemişti. Öncelikle garanti ve muayene olayına girelim:

1. Garanti konusunu servis yetkiliniz yada satış temsilcinize sorarsanız verecekleri cevap 'Evet garantiyi bozar' olacaktır. Malum servisler arabayı en ufak şekilde etkilemeyecek konularda bile bu şekilde davranıyorlar. Bu sebeple pek danışmanıza gerek yok. En kötü servise giderken orijinalleri takar gidersiniz. Zaten montaj, sök tak çok basit. Tanıdık bir far ustanıza söktürür sonra yine taktırırsınız. Ben senede 1 kez bakıma girdiğim için çok sorun etmiyorum.

2. Muayene konusunda ise otomatik yükseklik ayarı olmadığı için eğer ledlerin ampülü xenonsa geçmez. Ancak muayeneye en yakın 2-3 sene sonra gireceğiniz için çok da sıkıntı değil. Muayeneye giderken ampülünüzü halojen takarsınız. Sıkıntınız kalmaz. 

Bu arada benim farlarda Philips Xenon var ancak bu ürünü normal halojenlerle kullananlar da var. En başta düzgün bir halojen ampül takarsanız bence ne muayenede ne de serviste sök tak yapmak zorunda kalmazsınız. U-LED'lerinizi de gönül rahatlığıyla kullanırsınız. Benim Temmuz ayı gibi servis geliyor sanırım o arada söküp halojenleri takacağım. Almak isteyen olursa hazır sökmüşken piyasa fiyatından uygun fiyata değerlendirebilir. 

 

Cok yorucu bir ismis gibi geliyor.

Merak ettigim gecen serviste boyle cakma cift u led li 1.2 görmüştüm gti havasi vermeye calisan . Cift u led lere bakinca boyle cin cakmasi gibi garip bir plastigin içinde yaniyor gibiydi.

Sizinkiler boyle degildir umarim cunki gorseniz hak verirsiniz.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 

Geri
Üst Alt