Golf VI 1.4 -125 hp DSG - Sipariş adımları


Yunus_EmRE_Avci

Yeni Üye
Katılım
11 May 2016
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Selamlar,

P.tesi (09.05.2016) aşağıdaki donanımdaki aracı sipariş vererek aranıza katıldım. Sipariş adımlarını ve bekleme sürelerini buradan da diğer arkadaşlara örnek olabilmesi için paylaşacağım.

Henüz sipariş numaram oluşmadı.

Sipariş İstanbul General Oto'dan verildi.

Renk değişimi yapıldığı için teklif tarihi bugün olarak görünüyor.

50034599604bf571fe1d1e3a44d5610b.jpg


 
ST ile bugün görüşmem sonucunda sipariş sisteminin geçici bir süre ile kapandığını ve henüz siparişi geçemediğini iletti.

Sistemlerdr 2016-2017 geçişi varmış.

Bu sebep ile de haftaya geçeceği siparişin teslimi eylül ayına kadar sarkabilirmiş.

4 aydan fazla beklemek sizce mantıklı mıdır? Gerek o günkü kur gerekse mevcut kampanyaların bitişi ile fiyatın 100.000 e dayanacak olması bana çok mantıklı gelmedi.

(P.tesi kobuştuğumuzda 2 aylık bir süre sonunda aracın geleceğini iletmişti)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 
Sipariş kapanma mevzusunu bilmiyorum ama bu konfigürasyonda bir aracı stoklarda bulmanız imkansıza yakın. İstediğiniz donanımlarda araç almak çok keyifli olur ama malesef Türkiye'de değil 4 ay sonrasını 10 gün sonrasını görmek bile çok zor. 

Ben olsam diyemeceğim çünkü ben hiç bir aracı aylarca bekleyebilecek sabırda bir insan değilim :)  ama madem 2 ay beklemeyi göze aldınız başka bayilerle de görüşün bana çok mantıklı gelmedi bu sistem kapandı lafı.

 
@Yunus_EmRE_Avci başka bayi ile görüşün hocam. O bayi daha rahat satılabilecek araç siparişi vermeye odaklanmış durumda. Almayın o bayiden araç falan

 
Golf 8'e 1 sene kalmışken 125 Hp benzinli araca 100 bin vermeyin derim.

 
@Yunus_EmRE_Avci bu kötü haber oldu bende sipariş vermeği planlıyodum mayıs ayı sonu gibi.4 ayı bulmaz gibime geliyor belki st abartmış olabilir

 
@murat52 golf 6 değer kaybetse dediginiz doğru ama golf de yeni kasa çıkınca eskisi pek değer kaybetmiyor. Kaldı ki 1 seneye yeni golf gelmez...

 

Geri
Üst Alt