Golf 7 amortisör ve balata önerisi


Golftdi

Katılımcı Üye
 
Katılım
4 Ocak 2019
Mesajlar
934
Tepkime puanı
323
İsim
Bayrak
Herkese selamlar, golf 7 için önereceğiniz ön arka amortisör ve ön arka balata hangileridir. Güvenilir satıcı ve ürün linki olursa daha iyi olur.
 
Önerisi olan yok mu arkadaşlar?
 
Bu hafta arka balatayı değiştirdim. Ferodo marka FDB4697 balata taktılar. 2-3 gündür kullanıyorum ses vs yapmadı. Forumda da tavsiye edilen marka Ferodo.
 
Merhaba, Arka amortisör ve balata yakın zamanda satın aldım.

Ön balataları değiştirmiştim geçtiğimiz sene, çıkan fabrikasyon balatalar Ferodo idi, arkaların da Ferodo olduğunu düşünerek Ferodo aldım. Memnunum ben. Ses yapmadılar bugüne kadar. Yalnız ilk kez değişecekseniz öncekiler ne ise o marka ile değiştirme taraftarıyım. Farklı marka balatalar çıkıyor fabrikadan.

Arka amortisör(Sachs) geçtiğimiz hafta bu siteden aldım
https://www.otomotivparcasi.com/urun/volkswagen-golf7-arka-amortisor-2013-2020-sachs-5q0513029el
2022 üretim geldi. Biraz araştırdım en uygun fiyat buradaydı, 700 TL idi, 800 TL olmuş ancak yine uygun olabilir bir bakın isterseniz. 2 adet için kargo alıcı ödemeli gözükse de ücretsiz gönderiyorlar. Hem stok hem kargo teyidi için whatsapptan iletişime geçebilirsiniz. Yalnız gelen ürünün kodu 318203'tü, TR sitelerde Sachs Golf arka amortisör kodu 318202 gibi görünüyor, 318203 yurtdışı sitelerde Golf 7 uyumlu gözüküyor, kafamı karıştırdı biraz. Satıcı İstanbul Aksarayda bir yedek parçacı, sürekli sattıkları ürün olduğunu, bir fark olmadığını söylediler. Aynı amortisör A3 Leon Octavia vs. için de kullanılıyor sanırım o yüzden farklı kodlanmış olabilir diye düşündüm. Henüz monte ettirmedim.

Arka balatayı da trendyolda bu satıcıdan sipariş ettim:
https://ty.gl/2moi1sm7t3
fiyat baya uygun gibiydi diğer sitelere göre. Firmanın profili biraz belirsiz, fiyatın düşük olmasını sitede yeni olmasına bağladım, Ya nasip dedim.🙂 Görselde textar görünüyor ancak Ferodo olduğunu teyit ettiler balatanın. Şasi numarasından da kontrol ettiler. Bugün kargo edildi, bakalım bir sürprizle karşılaşmayız inşallah.
 

Geri
Üst Alt