gokselbasev
Yeni Üye
kayseride veya yakın illerde 2013 golf 7 comf. hız sabitleme yapan yer varmı acaba? (direksiyonumda ses açma kapama ve bilgi düğmeleri mevcut)
Aşağıdaki linkten ulaşıp sorun bir hocam hala yapıyor mu yapmıyor mu bilmiyorum amakayseride veya yakın illerde 2013 golf 7 comf. hız sabitleme yapan yer varmı acaba? (direksiyonumda ses açma kapama ve bilgi düğmeleri mevcut)
biliyorum malesef çok pahalı ama iyi birşey hem biraz benzin tasarrufu hemde konfor için düşünüyorumBu işlemin maliyeti 6-7 bin tl aralığında. Bilginiz olsun.
@passatrline dursun hocamla irtibata gecebilirsiniz yardimci olurbiliyorum malesef çok pahalı ama iyi birşey hem biraz benzin tasarrufu hemde konfor için düşünüyorum
Konya’da işinin ehli bir arkadaş var. Eğer isterseniz özelden numarasını verebilirim. Fiyat konusunda kendisi ile görüşürsünüz.kayseride veya yakın illerde 2013 golf 7 comf. hız sabitleme yapan yer varmı acaba? (direksiyonumda ses açma kapama ve bilgi düğmeleri mevcut)
Ürün yurtdışı sipariş o yüzden net bir fiyat belirtmem yanıltıcı olur ama 6.5-7.5 arası yaptırdığınız yere göre maliyeti oluyorNe kadara mal oluyor hocam başka şehirdeki arkadaşlar için de emsal teşkil eder.
2013 Comfortline Golf 7 aracım var. Hız sabitleme taktırmayı düşünüyorum ortalama maliyeti ne olur?Yozgat ve çevresindeki illerde @passatrline kardesim yardimci olur.
Denizli ve cevresindeki illerde ben yardimci olabilirim
Selamın aleyküm ustam. Hız sabitleyici taktırmak istiyorum yapıyor musunuz ? Güncel fiyat nedir ?şu anda lisans kodu satılmıyor maalesef. Olurda satılır ise 10.000 tl altında maliyeti olmaz.