Bardaklık perdesinin kart düşmesi.


Pgs85

Üye
Katılım
12 Kas 2020
Mesajlar
37
Tepkime puanı
5
İsim
Pgs
Arkadaşlar merhaba. Golf 7 Aracımın bardaklık perdesi arasından kurum kimliğim düştü. Yeniletebilirim gerçi ama yine de sorayım arka havalandırma ızgarası dan buraya ulaşmak mümkünü? " yoksa ön konsoldan başlayıp vites tarafındaki kaplama ın da sökülmesi mi gerekiyor? Bu konuyla ilgili ankarada tavsiye edebileceğiniz usta var mı
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
 
Pis ve uyuz bir nokta arabada. Eğer kurum kimliğiniz polis savcı gibi bir şey değilse hiç uğraşmayın yeniletin. Yok bulunduğunda yada arabayı sattığınızda biri bulur kopyalar sıkıntı olacak bir şey ise söktürün işi bilen birine derim.

Not: Ankarada olan retrofit işi yapan Necati Kaygusuz hiçbir civatanın klipsin yerini karıştırmadan dediğiniz yeri şıp diye sökebilecek kabiliyette bir kişidir. Yakınsanız bilse bilse o bilir nasıl kolay söküleceğini.

(NOT2: arka yolcu klima tarafından bir yoklanabilir orayı sökmek basit belki o tarafa yakındır düşen kimlik)

1654249704031.png
 
Upvote 0
Arkadaşlar yeni konu açmadan birde ben birşey danışmak istiyorum size. Ön sağ yolcu güneşliği aynası sürgülü kapaklı benim araçta. Benden önceki sahibi o kapağın içine akaryakıt indirim kartı takıyormuş kredi kartı büyüklüğünde bir kart. Sonrasında o kartı içine kaçırmış ve hiç bir şekilde kartın ucu bucağı görünmüyor hani cımbız gibi birşeyle tutup çekeyim desem. Bazen sürgü kapağı kapatıp açarkende takılıyor tam kenarına denk gelirse sürgü takılıp açılmayabiliyor tekrar kapatır gibi yapıp açmaya çalışınca sürgü bazen açılıyor.

Güneşliğin orjinalliğini bozmadan bu kartı içinden nasıl çıkarabilirim bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi ?
 
Upvote 0

Geri
Üst Alt