- İsim
- gökhan
Hoşgeldiniz ..wings35 dedi:selamlar ben Yıldıray, 35 yaşında bir çocuk babası... yukarıdaki AYTAÇ ın abisi) bende pilotum şimdilik USA yaşamaktayım kısmetse az kaldı dönmeme.. saygılar
Hoşgeldiniz ..wings35 dedi:selamlar ben Yıldıray, 35 yaşında bir çocuk babası... yukarıdaki AYTAÇ ın abisi) bende pilotum şimdilik USA yaşamaktayım kısmetse az kaldı dönmeme.. saygılar
49 yaşında emeklilik ne güzelAhmet dedi:Merhaba,
Tüm forumlarda aynı nick ile üye olmaya çalışıyorum.
49 yaşındayım. Evliyim, taze emekliyimAdana da yaşıyorum.
Mevcuttaki aracımı genelde şehir içinde kullandığımdan büyük geliyor diye satışa çıkardım.
Golf 1,4 TSI 125HP DSG Highline ACC li sipariş aşamasındayım.
Eren hoşgeldin. Şampiyonluğunuzu şimdiden tebrik ederim.fcsrn dedi:Ben eren, 19 yaşındayım öğrenciyim, Amasyalıyım
Hoşbulduk Serdar AbiNegatiwe dedi:Eren hoşgeldin. Şampiyonluğunuzu şimdiden tebrik ederim.Ben eren, 19 yaşındayım öğrenciyim, Amasyalıyım
İnşallah en yakın zamanda istediğiniz golfe kavuşursunuz.Gandalf071 dedi:Ben Adem 29 yaşındayım ve kamuda taşeron olarak çalışmaktayım. Ankara'da yaşıyorum ve hayalimde Golf almak var.
yusuf dedi:İnşallah en yakın zamanda istediğiniz golfe kavuşursunuz.Ben Adem 29 yaşındayım ve kamuda taşeron olarak çalışmaktayım. Ankara'da yaşıyorum ve hayalimde Golf almak var.
Değerli Melih Hocam;mlhozkn dedi:Merhabalar Melih ben 32 yaşındayım evliyim , mühendisim. 2 ay önce 1.4 Sport-Style Tiguan sahibi oldum Murat hocamı dinlemeyip Tiguan aldıysamda burda mevcut olan insanların samimiyeti ve faydalı bilgileriyle iyi bir takipciniz oldum. İnşallah hanıma Golf alıp burada kendimi yabancı hissetmeden rahatlıkla yazacagım
Tekrar emeği geçenlerin ellerine sağlık.