DOST DRIVE 30 Nisan'a Kadar Uzatildi


Euro bu seviyelerde kaldığı sürece Dost Drive devam eder zaten. Euro tekrar3.30'un üstüne çıkarsa kaldırırlar. Dost Drive zaten bir nevi euro kuru dengeleyicisi gibi şu anda. Liste fiyatı euro kuru 3.30-3.35 aralığında bir yerde şu anda. %3 dost drive ile birlikte şu andaki euro kuru denk gelmiş oluyor. Aslında indirim filan değil. >:

 
Nisan ayı için zam söz konusumu acaba ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

 
Temennim mayista da devam etmesi kısmetse ilk haftasında teslim alıcam. Ama biterse hiç şaşırmam ben poloyu aldiktan 1 gün sonra 1000 tl indirim yapmışlardi. Tabi biz hava gazi aldik.

 
Arkadaşlar merhaba,

VW web sitesinde Dost Drive ın 7 Haziran a kadar geçerli olduğunu belirtmiş. Önceden hep ay boyunca geçerli olurdu. Bilgisi olan var mı? %3 ten olmayalım :(

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar merhaba,VW web sitesinde Dost Drive ın 7 Haziran a kadar geçerli olduğunu belirtmiş. Önceden hep ay boyunca geçerli olurdu. Bilgisi olan var mı? %3 ten olmayalım [emoji20]
Normalde hep ay ay olurdu. Bu sefer bir çakallık yapıyorlar ama inşallah devam eder.

Sent from my iPhone using Tapatalk

 
Dost Drive Kampanyası VW web sitesinden kaldırılmış :(  Yerine bir kampanyada gözükmüyor şuan malesef :(  

 
@FurcHT Şimdi ZUBİZU üzerinden kampanya başlatmışlar.

ZUBİZU üyesi Volkswagenseverlere özel Dost Drive fırsatları!

6.6.2016

Hayalinizdeki Volkswagen'e özel indirimlerle sahip olabileceğiniz Dost Drive fırsatları şimdi ZUBİZU'da!

Siz de hemen ZUBİZU mobil uygulamasını indirin veya www.zubizu.com internet sitesi üzerinden ZUBİZU'ya üye olun ve size en yakın Volkswagen Yetkili Satıcısına giderek, hayalinizdeki Volkswagen'e %6'ya varan* indirim fırsatlarıyla sahip olun.

Volkswagen. Kalpten kalbe gidebilen tek otomobil...

Kampanya Katılım Koşulları

* 07 Haziran 2016 – 04 Temmuz 2016 tarihleri arasında geçerli olan ZUBİZU üyesi Volkswagenseverlere özel Dost Drive fırsatları kampanyası kapsamında tavsiye edilen indirim oranları, 2016 model Volkswagen CC modelleri için %6, Polo için %5, Yeni Tiguan, Passat ve Passat Variant modelleri hariç diğer tüm 2016 model Volkswagen'ler için %3 şeklindedir. Kampanya, 2016 model Passat, Passat Variant ve Yeni Tiguan modellerinde geçerli değildir.

 

Çok teşekkürler arkadaşlar. 

 

Geri
Üst Alt