Golf 7 Amblem Kamera Parazit Sorunu


erty

Üye
Katılım
27 Haz 2019
Mesajlar
306
Tepkime puanı
387
Konum
istanbul
İsim
Ertuğrul Gazi Budur
Merhaba arkadaşlar,
Geçtiğimiz sene taktırdığım amblem kamerada 6 ay kadar önce parazit sorunu başladı. Önceleri arada bir yapıyordu, sonra giderek sıklaştı. Şimdi nadiren düzgün çalışıyor, %90 bu şekilde. Zülal hocaya başka bir iş için gittiğimde birkaç kontrol yaptı sağolsun ama neden kaynaklandığını tespit edemedik. Tesisatı sökmek gerekecekti.
Yaptırdığım arkadaş şehirdışında olduğu için gidemedim, ama sorun yaratıyor bu şekilde de, hiç kullanamıyorum. Amblemin açılma kapanmasında ekrana görüntü vermesinde bir sorun yok. Videoda sürekli oluyor gibi gözükmüş ama bahse konu parazit arada git-gel şeklinde oluyor. Kanalı tam ayarlanmamış karasal TV yayını gibi.
VCDS kablo ile baktım herhangi bir hata kaydı yok. Daha evvel başına gelen bir arkadaş var mı sormak istedim.

Selamlar.

Video :
 

Hocam tesisat veya ekran iki seçeneğe yoğunlaşın .Bu kameralar kolay kolay bozulmaz darbe vs alazsa.
 
Hocam tesisat veya ekran iki seçeneğe yoğunlaşın .Bu kameralar kolay kolay bozulmaz darbe vs alazsa.
Aynı düşüncedeyim Zülal hocam. Açılması kapanması devreye girmesi devreden çıkması kusursuz, kameranın kendisinden kaynaklı olmadığını düşünüyorum ben de. 6.5 ekranda da olağandışı hiçbir durum yok takıldığından beri. Tesisat kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama belki aynı durumu yaşayan bir arkadaş vardır diye emin olmak istedim.
 
Daha önce aynı sorunla bir araç geldi başka ekran taktık düzelmüşti.Normalde medya kullanırken o araçtada hiç bir sorun yoktu
 
benim focusta oldu, kamerayı değiştirince düzeldi.

benim videoda da az belli oluyor :)
 

Geri
Üst Alt