GOLF 1.2 TSİ 2016 MODEL ARIZA LÜTFEN YARDIM


Cagdasyasar72

Yeni Üye
Katılım
2 Eyl 2021
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
İsim
Çağdaş
Hocam merhaba herkese benim aracım 2016 model 1.2 TSİ benzin manuel aracın aküsü zayıf o yüzden el freni hatası verir mi hatayı resmî bu nasıl yapılır nereye göstereyim 

D06F44FD-3516-46E3-81EC-4822AD45CFB0.jpeg

 
Akü olacağını düşünmüyorum aynı araç bende de mevcut elektronik park freni için ücretsiz servis aksiyonu var güncelleme galiba aracın şasi numarasını servise verip sordurabilirsiniz hocam.

 
Servis ücretsiz karşılıyor mu hocam ben aracı yeni aldım da

 
Ama aracın aküsü bitmiş durumda zor zor çalıştırıyor aracı hani

 
Hocam öncelikle aküyü değiştirmenizi öneririm ilerde yolda kalabilirsiniz ben varta akü pahalı olduğun içim mutlu akü aldım sonra sorun devam ederse servis ücretsiz yapıyor diye biliyorum 

 
Once kalp atacak.. arabanın kalbi de akü.. akü sağlıklı olacak ki araç çalışacak. Öncelik akü. Daha sonra tekrar kontrol ve servise danışın.

 
Servis ücretsiz karşılıyor mu hocam ben aracı yeni aldım da
Normal şartlarda karşılaması lazım., sonuç olarak bu el freni güncellemesi bazı sorunları gidermek amaçlı yayınlandı., bazı serivsler çıkar amaçlı ücret isteyebilir ama kesinlikle buna hakları yok..!!

Önceliğiniz akü olsun., EFB tip akü almalısınız., TSI motora uyumlu olan aküler EFB tip oluyor., bütçenize göre Varta veya Mutlu tercih edebilirsiniz ama aldığınız akünün üretim tarihi 4-5 ay dan daha eski olmamasına dikkat edin., rafta bu süreden daha fazla beklemiş akünün sıfır akü olmasına rağmen ömrü azalacaktır.

 

Geri
Üst Alt