Golf MK7 için U Led Far ve Alüminyum Ayna Kapağı


MR7

Yeni Üye
Katılım
29 Eyl 2019
Mesajlar
21
Tepkime puanı
3
İsim
Mertcan
Merhabalar, MK7 aracım için satmış olduğunuz veya önerebileceğiniz U Led Far ve Alüminyum ayna kapağı alabileceğim bir yer var mı? Teşekkürler şimdiden. 

 
@sezerc Comfortline donanım aracım halojen farlar mevcut

 
Benim de aracım 2016 highline, farlar bi-xenon sanırım. Ben de arkadaş gibi U led ve karbon ayna kapağı istiyorum. Ayna kapağını buluyorum bir şekilde ama U led işini anlayamıyorum bir türlü. Forumda highline farları U led yapan bir arkadaş vardı, o da tek tek parça parça alarak yapmış. Şimdi onun işlemleri de inanılmaz pahalı ve uzun sürüyor. 

Viraj aydınlatma, yükseklik ayarı vb özelliklerini bozmadan U led edinmenin yolu nasıl olur ben de merak ediyorum. 

 
@necoishere highline araca replika u ledler uymuyor sokette işlem gerekiyor diye biliyorum ve highline farı bi xenon da olsa bırakılıp replika fara geçilmez düşüncesindeyim ya farı açtırıp u led döşeteceksiniz ya da orijinal u ledli far alarak çozeceksiniz orijinal u ledli far konuları mevcut forumda hangi parçalar gerektiği, maliyeti vs. bakabilirsiniz

 
@Frkntna Haklısınız ben de kesinlikle replika düşünmüyorum. Far performansı çok iyi bundan feragat etmek istemiyorum. Biraz da farın açılıp içine yapılması işini araştıracağım sanırım, diğer seçeneğe göre daha kolay görünüyor. Teşekkür ederim cevap için. 

 

Geri
Üst Alt