Ayna seçimi yardım


Katılım
13 Tem 2018
Mesajlar
204
Tepkime puanı
182
Konum
urfa
İsim
ahmet
Arkadaşlar hatırlarsınız yaklaşık 1.5 ay önce kaza yapmıştım aracımın aynası kopmuş kapıda da göçük oluşmuştu. Kayseride bulduğum usta ile bugün görüştüm. Usta aynayı getirirsen onu da takarız dedi. Aykan servise gittim normal sağ ayna için 2000 tl fiyat verdi. Peki dedim elektrikli sağ sol ayna takımı kaça olur dedim 2900 takma ile beraber 3500 dedi. Siz aynayı verin ben dışarda taktırırım dedim o şekilde satışımız yoktur dediler. 1. si böyle birşey normal mi? Satmayız diyorlar açıkca bizde taktırmayacaksan. Sağ ayna servisten tek alıp taktırmaktansa katlanır ayna taktırmak daha mantıklı. Ancak 3500 tl de çok bari 2900 e alabilsem ücretsiz taktırabilirim. Ürünü almak için nasıl bir yol izlemeliyim? Bir diğer seçenek de yan sanayi ayna alıp takmak. 

Online yedek parça sitesinde wisco marka sağ ayna tek 400 tl. Bunu sipariş edip direk ustaya verip taktırmak daha mı iyi? Yan sanayinin dezavantajı olabilir mi? Görüntü olarak bakınca iki ayna arasında fark olur mu?

 
@kartal1973 katlanir ayna orjinal olsa fena olmaz. Servis 500 tl takma parasi istemese alabilirim. Ama normal ayna isimi gorecek bisey olsa da olur

 
@Ahmet Tokmak 

Bende kendı Aracımdan çıkma orjınal ayna var duusnursenız. 

Katlanır ayna taktırdığım ıcın sokturmustum. 

Aracım daha 3 aylık ıken... 

Duşunursenız

 
@Ahmet Tokmak katlanır ayna için ayna kumanda düğmesinin de değişmesi gerekiyor kodlama getaway vs de gerekebilir bir araştırın bence.

 

Geri
Üst Alt