Ekspertizde karşılaşılan durumlar


ogzogz

Paylaşımcı Üye
 
Katılım
2 Mar 2017
Mesajlar
4,252
Tepkime puanı
5,717
İsim
Ogz
Selamlar. Konu reklam değildir.

Aşağıdaki videoya denk geldim. 

Ünlü ekspertiz firma sahibinin (kimse anlamadı :) ) nereden geldiği, işe nasıl başladığı, ekspertiz yaparken karşılaşılan durumları,  komik ve duygusal anları anlatan bana göre ikinci el araç alan ya da satanlar için bilgilendirici hoş bir röportaj olmuş..

Videoda geçen küçük bir olaydan örnek de ekleyeyim,

Ekspertiz yaptıran adama 2 değişen var aracında diyorlar. "bir ruhsat bir de sürücü" diyorlar.. İşin esprisi tabii.. kusursuz bir araç ancak böyle söylenir ve alıcısı ve satıcısı için bir araçtan başka ne beklenir..

İyi seyirler..



 
Dürüstlük kalkınca , herkes zan altında kalıyor dolayısoyla eminliğinizi teyit ettirebilecek ikinci/diğer kişilere yönelmek gerçekten piyasanın durumunu gözler önüne seriyor.

 
Dürüstlük kalkınca , herkes zan altında kalıyor dolayısoyla eminliğinizi teyit ettirebilecek ikinci/diğer kişilere yönelmek gerçekten piyasanın durumunu gözler önüne seriyor.
Maalesef. Videodaki anlatılan yaşanan olayları duyunca şaşırmamak elde değil..

 
@ogzogz ilk aracımı aldığımda 2 değişen diyip aynı espriyi banada yapmıştı bana göre çok iyi bir iş çıkartıyor ne çıktığını görünce çok şaşırıp kalmıştım videolarda 

 
Bugün Kocaeli’ye arkadaşımıza fiyatta anlaştığımız arabaya bakmaya gittik. Dedik tarcanlar da yakında arabayı onlara  gösterelim. Adamların suratları asıldı yok orası çok bekletiyor tarcanlar hikaye felan demeye başladılar. Adamlar izin vermediler baktırmamıza bizde arabayı almaktan vazgeçtik

 
@Furkan6616  Tarcanların ismi bile artık iyi-kötü arabayı ayırt etmede işe yarıyor. Arabasından emin olan kişiye Tarcanlara götürelim derseniz sorun çıkarmaz ama bir şey saklayan araç satıcıları çok sıra bekletiyorlar , çok kusur buluyorlar falan demişse zaten o arabadan hayır gelmez.

 
Sami bey eskiden şube açmam diyordu şimdi peş peşe şubeler geliyor, umarım tüm şubelerde aynı kaliteyi koruyorlardır. Geçenlerde Ankara'da da açıldı, kesinlikle ilk tercihim olur :)  hatta meraktan kendi arabamı da götürsem mi diyorum :)  

 

Geri
Üst Alt