Aracımda Sonradan Tespit Ettiğim Can Sıkıcı Durumlar Hk.


kozdemir66

Üye
Katılım
24 Ara 2020
Mesajlar
47
Tepkime puanı
21
İsim
Kaan
Arkadaşlar merhaba,

Golf almanın heyecanıyla olacak ki bazı deformasyonları göz ardı etmişim. Sizlerle hem paylaşmak hem de danışmak istedim.

1. Şöfor tarafında aynayı indirince yanan led in maalesef camı düşmüş. Ürünü nereden temin edebilirim.

2. Resimlerde net mi bilmiyorum ama direksiyonda AIRBAG yazısının orada bir çizik var. Hatta yırtık var, sizce airbag de herhangi bir işlem sırasında olmuş olabilir mi? Kaç tane araba kullandım bugüne kadar bu deforme içime kurt düşürdü.

Ankara veya Eskişehir illeri için göstersen iyi olur dediğiniz yerler var mıdır? Fikirlerinizi gerçekten merak ediyorum. Sanırım fotoğraflar çok net değil, yardımcı olacak arkadaşlara WhatsApp'dan iletebilirim.

IMG-8694.JPG

IMG-8695.JPG

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam çıkmacılarsa bulunabilir makyaj aynasının camı.

Bazen çok sert vs basılınca o tarz yırtıklar zamanla olabiliyor ama yinede içiniz ferah olması açısından Airbag’e baktırmak iyi olabilir.

Malesef piyasada heyecana yer yok hocam, sıfır araç alırken bile her yerini kontrol ettirmek ve hatta ekspertiz yaptırmak gerekebiliyor bayiler bile dolambaçlı işler yaptığı için.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam yakın arkadaşlarım benim biraz paranoya yaptığımı söylüyorlar ama ne olursa olsun kontrol ettireceğim. Makyaj aynası öneriniz için teşekkürler kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi :)  

 
Airbag kapağındaki durum korna kullanımındaki eski sahibinin sert refleksten kaynaklanıyor. Bununla ilgili eğer gözünüzü rahatsız ediyorsa kapak değişimi yapabilirsiniz

 
airbag kısmı değişen hatta garanti kapsamında çok golf gördüm sert korna kullanımından kaynaklı deforme söz konusu oluyor. 

 
aynı yırtığın benzeri (logo'nun etrafı) bende de var yumruktan sonra oldu, bostancı'da 250'liraya değişim teklifi almıştım.  :)

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
[mention=11839]HONEY[/mention] neredeyse hiç korna kullanmam sakin biriyim fakat hayvanın biri delirtip öfkemi kontrol kaybına uğratmıştı [emoji3]
Hayvan demeyelim iltifat olur

Yaratik diyelim
 
Bunlar çok ciddi şeyler değil kullanımla alakalı o korna bölgesinin kırıldığını görünce şaşırıyorum ben genelde hafif yanlardan kornayı kullanıyorum avuç içiyle bastırarak, kum torbası yumruklar gibi basılırsa ancak olur o şekilde bence😅

 
@Tulkas bende anlamıyorum hocam insanları.. Dur kalk yapmayalım diye kırmızı ışığı ayarlayan adamlarız böyle hasarlar canımızı sıkıyor :D  

 

Geri
Üst Alt