Caner 183 Mesajı raporla Oluşturuldu: 1 Şubat 2016 Eksiklerim var benim, peki sizin? İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
jajaja 1040 Mesajı raporla Gönderildi: 1 Şubat 2016 Bende ilk yardım çantası var, geri kalan hiç birşey yok. İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KabileReisi 289 Mesajı raporla Gönderildi: 1 Şubat 2016 Çekme halatı dışındakiler bulunuyor benim araçta. İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
fcsrn 3846 Mesajı raporla Gönderildi: 1 Şubat 2016 20 dakika önce, jajaja yazdı: Bende ilk yardım çantası var, geri kalan hiç birşey yok. Bende de aynı şekilde İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
maniax 1039 Mesajı raporla Gönderildi: 1 Şubat 2016 araçla verilen çantanın içinde çekme halatı var benim. kontrol ettiniz mi? İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
silvershadow 8255 Mesajı raporla Gönderildi: 1 Şubat 2016 Takoz hariç hepsi var. Olmadı çekmecede yedek telefon olarak tuttuğum Nokia 3310 telefon aynı işi görür sanırsam =) Ender bunu beğendi İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KabileReisi 289 Mesajı raporla Gönderildi: 1 Şubat 2016 Şimdi, silvershadow yazdı: Takoz hariç hepsi var. Olmadı çekmecede duran Nokia 3310 telefon aynı işi görür sanırsam =) aynen abi eski telefonlar olsa takoz diye tabir ediliyordu zaten kullanımı da uygundu, şimdikiler ince sıkıntı yaratır İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
gokberks 444 Mesajı raporla Gönderildi: 1 Şubat 2016 Zincir dışında hepsi var, özellikle bir de diğer şıkkını işaretledim İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
enpisagor 1460 Mesajı raporla Gönderildi: 1 Şubat 2016 Bir tane de Haydar mı olsa :) iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Nature and cars 715 Mesajı raporla Gönderildi: 1 Şubat 2016 İşaret fişeği İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Onur 226 Mesajı raporla Gönderildi: 1 Şubat 2016 Zincir ve yangın söndürme tüpüm eksik. Öncellikli yangın söndürme tüpünü ekleyeceğim İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Negatiwe 2606 Mesajı raporla Gönderildi: 2 Şubat 2016 Bezbol Sopası ve Pompalı Tüfek İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Caner 183 Mesajı raporla Gönderildi: 2 Şubat 2016 Yangın söndürme tüpü sanırım 1 litre zorunluluğu var doğru mudur arkadaşlar? İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
silvershadow 8255 Mesajı raporla Gönderildi: 2 Şubat 2016 @Caner Doğrudur Hocam. Kuru tozlu tip yangın söndürücü zorunlu İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
silvershadow 8255 Mesajı raporla Gönderildi: 2 Şubat 2016 1 saat önce, Negatiwe yazdı: Bezbol Sopası ve Pompalı Tüfek İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
silvershadow 8255 Mesajı raporla Gönderildi: 2 Şubat 2016 Şimdi hatırladım bir de.. Reflektörlü yelek ile Amerikan panço da vardı stepne içi boşluğunda. İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
silvershadow 8255 Mesajı raporla Gönderildi: 2 Şubat 2016 17 saat önce, jajaja yazdı: Bende ilk yardım çantası var, geri kalan hiç birşey yok. Çantanın içerisini açıp kontrol ettiniz mi? İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
jajaja 1040 Mesajı raporla Gönderildi: 2 Şubat 2016 etmedim.hocam. inanin ilk aldigim gibi duruyor. umarim kullanmak zorunda kalmayiz. ama dediginiz gibi bakmakta fayda var. Sent from my SM-N9000Q using Tapatalk İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Caner 183 Mesajı raporla Gönderildi: 3 Şubat 2016 On 02.02.2016 at 09:16, silvershadow yazdı: Şimdi hatırladım bir de.. Reflektörlü yelek ile Amerikan panço da vardı stepne içi boşluğunda. bende bakayım bi varmı öyle bişey İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
tarihbilimi 28 Mesajı raporla Gönderildi: 29 Aralık 2016 hepsi gerekli, zor duruma düşürmesin kimseyi Allah... İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
serhat_VwGolf 122 Mesajı raporla Gönderildi: 30 Aralık 2016 Sanırım en büyük eksiğim yangın söndürme tüpü, bu anket iyi oldu. Tez zamanda alacağım Saygılarımla... İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Gokhan1300 90 Mesajı raporla Gönderildi: 30 Aralık 2016 35 dakika önce, serhat_VwGolf yazdı: Sanırım en büyük eksiğim yangın söndürme tüpü, bu anket iyi oldu. Tez zamanda alacağım Saygılarımla... Yapı marketlerde 25-29 TL civarı.İnternette kim zaman kargo bedava bile denk gelebilir. İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
serology55 298 Mesajı raporla Gönderildi: 18 Ekim 2017 Merhabalar, konu oldukça eski ama yangın söndürücü ile ilgili başlık var mı diye bakınırken karşıma çıktı ve hortlatılması gerektiğini düşündüm. Aracımda yangın söndürme tüpü yok ve ben en kısa zamanda bir tane edinmek istiyorum. Lakin eski deneyimlerimden yola çıkarak; sırf arabada yangın tüpü olduğunu bileyim, içim rahatlasın diye değil, gerçekten işe yarasın, işlev görüsün diye almak ve bulundurmak istiyorum. Takdir edersiniz ki piyasada satılan otomobil tipi yangın tüplerinin birçoğu işe yaramıyor, ufacık bir alevi bile söndüremiyor ve hatta dolu bile olmuyor (yada özelliğini yitirmiş oluyor). Sizlerin önerebileceği markalar var mıdır? Daha önce kullandığınız yada hakkında olumlu geri dönüşler aldığınız yangın tüpü markaları var mıdır? Malumunuz, hiçbirşey için "benim başıma gelmez" diye düşünmemek gerektiği kanaatindeyim. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler. Byazici bunu beğendi İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ognemir 252 Mesajı raporla Gönderildi: 18 Ekim 2017 Akü takviye kablosu da olsa fena olmaz. İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Ender 3972 Mesajı raporla Gönderildi: 21 Ekim 2017 zincirlerden Kurtuldum Artık Alanya da İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş