yeni font GOLF krom yazı
-
Konuyu Görüntüleyenler 0 kullanıcı
Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
-
İletiler
-
Yazan: golf7he · Gönderildi:
22.01.2020 Periyodik bakım 64.000 km bakımı. 2014 volkswagen golf 1.6 tdi bluemotion comfortline NOT: Trafik tecil tarihi 2014 7.ay olduğu için araç 7 yaşında sayılmıyor.. 7.yaş %30 indirimden faydalanamıyorum. bu sebepten görünen %25 zubizu indirimi uygulanmıştır..) -
Yazan: Golf835 · Gönderildi:
@Akif Nalca %100 bu şekilde düşünüyorum ben de. DSG'nin ülkemizdeki durumu aynen böyle.. -
Yazan: Yehanoha · Gönderildi:
@Musaaksoy jant mı eğriymiş hocam yoksa balans mı düzgün değilmiş. sorununuzun çözülmesine sevindim iyi sürüşler -
Yazan: omurkadir · Oluşturuldu:
Ürün Adı: Golf 7,5 hız sabitleyicili ses komut ve view tuşlu direksiyon tuş takımı Detaylar: 2019 model 20binkmdeki aracımdan ACC takılması nedeniyle çıkarıldı hiçbir deformasyon, çizik vs. söz konusu değildir. Sıfırdan farksız. Orjinal üründür. Konum: Kocaeli/ İzmit Fiyat: 700tl Fotoğraf: Ürün Adı: Golf 7,5 Orjinal Ön Logo Detaylar: 2019 model 20binkmdeki aracımdan ACC takılması nedeniyle çıkarıldı. Yakından bakınca çok az kılcal çizikler mevcut ancak hiçbir çarpma izi kırık çıkık büyük çizik vs. söz konusu değildir. Orjinal üründür. Konum: Kocaeli/ İzmit Fiyat: 200tl Fotoğraf:
-
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap