7.5 R Tampona Geçiş Sorunları


Katılım
15 Ağu 2017
Mesajlar
185
Tepkime puanı
103
İsim
Murat
Herkese iyi forumlar, aracıma 7 uyumlu 7.5 R tampon aldım şu an boyacıda fakat kafama takılan 2 adet sorun var.

7.5 R tamponda sis farları olmadığı için sis farlarını iptal etmek zorundayım ve sis farı kablolarının ucunu ne şekilde kapatabilirim içine su alma, pas, deforme gibi şeyler olsun istemiyorum, bir diğer mevzu ise sis farları takılı olmadığı için araç sağa sola dönüşlerde  sis farı viraj dönüş farı yerine geçtiği için arıza lambası yakacak bu durumu yaşamamak için araçta sis farı yokmuş gibi kodlamak gerekiyor sanırım bunu vagcom ile halletmek mümkün müdür? 

6636AE85-E856-48A5-B525-6FFEC3A715C3.jpeg

 
@muratozcetin27 evet vcds ile kapatılabilir.sis kanalına girip lasttyp olanı not aktiv yaparsanız yanmaz diye düşünüyorum kablonuz varsa bi deneyin 

 
@muratozcetin27 Murat hocam öncelikle yeni tamponunuz hayırlı olsun, sorması ayıp ürünü nereden temin ettiniz, fiyat bilgisi paylaşmanız mümkün mü? 

 
Hocam illaki sis farı olsun derseniz şu konuda @Mehmet Karagöz hocam aracına 7.5 sis farını uydurmuştu. Sizde 7.5 sis farı alırsanız sanki uyar gibi geliyor bana. Hiç 7.5 ve 7 sis farlarının girişlerini görmedim ama aynıdır diye düşünüyorum. Bilen arkadaşlar da yardımcı olacaktır.

Eğer sis farı iptal edilecekse de vcds ile iptal sonrası su geçirmez bant ile güzelce uçları bir kenara alınabilir diye düşünüyorum.




 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@AhmetCakmak elimde vag kablosu var kendi aracıma daha önce birkaç şey yapmıştım fakat kanalları bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?

 
@muratozcetin27 Leuchte 12 NL ve 13nl olanlar sis kanalları sis kanallarının sonunda yanlış degilsem lasttyp olanları not aktiv yapcaksınız ozman arızayada düşmez açılmazda

 

Geri
Üst Alt