-
Konuyu Görüntüleyenler 0 kullanıcı
Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
-
İletiler
-
Yazan: mustafacagri · Gönderildi:
rica ederim benzer durumu ön sinyal için de gözlemledim. normalde amber rengi ampül takmıştım. aynalarla rengi çok yakındı ama aynalar sarıya daha yakınken benim ledler turuncuydu. sonra geri vitesteki beyaz ledi ön sinyale taktım. sinyallerin önünde de sarımsı bir kaplama var ki sinyallere beyaz led takmama rağmen açık sarı yandı ama bu sefer de aynalar sapsarıyken ön sinyaller çok çok açık sarı kaldı bu sebeple öncelik olarak kırmızı led almak şart. deneyimleme açısından geri vites ampülü kablosu uzunsa stopların olduğu deliğe doğru el yordamıyla tutup deneyebilirsiniz, renk anlamında olmasa da arkadaki araçtan farkedilirlik hususunda az çok fikir verecektir -
Yazan: PassificGolf7 · Gönderildi:
Degerli yorum icin tesekkurler. acaba ledin isik yuksekligi stop rengini asarsa icerden kotu goruntuye sebep olabilirmi sorusu aklima takilan bir durumdu.. -
Yazan: emrah_ · Gönderildi:
@krym teşekkürler hocam , wptan resimleri gönderip bi fiyat almaya çalışayım . Kasko firmalarının anlaşmalı olduğu Auto King gibi işletmeler hakkındaki fikriniz nedir. -
Yazan: mustafacagri · Gönderildi:
hocam öncelikle seçeceğiniz led çok önemli. zira gündüz fren durumunda arkadaki aracın görmeme durumu oluşması yüksek ihtimal. led rengi olarak da kırmızı tercih etmelisiniz. daha önce ben de beyaz led takmayı denediğimde arkadan bakınca stoplar turuncu gibi yanıyordu bu sebeple beyaz ledleri tamamen eleyin, direk kırmızı led bakın -
Yazan: ali_burkay · Gönderildi:
@forzaGilles hocam yeri gelmişken merakımı gidermek için soruyorum, bu günümüzde artık araçlarda led teknolojisiyle aydınlatma kullanıyorlar bildiğimiz üzere (bi led projektörler vs.) bu farların aydınlatma kelvin değeri kaç acaba. Mesela bakıyorum bir A marka araçta tam beyaz, bir b marka araçta soğuk beyaz sanırım ledde bu kelvin değeri daha yüksek oluyor, 5000-6500k arası bi değerde kullanıyorlar fabrikasyon. Doğru mu?
-
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap