Sürüş Modlandık 😁


@Mugzy evet hepsi icin de tuş takımını indirimli yada yurt dışından kur düşükken alırsanız asagiya çekebilirsiniz biraz daha. 

Ben bu retrofit icin 3-4 ay önce enderde 1200 lira idi montaj dahil su an 2 ye yakın montaj dahil fiyatı var kur çok değişken ve yüksek olduğu için Her sey dahil o dediğim aralığa denk gelir büyük ihtimalle 

 

@GodThread aliexpressteki butonlara pek güvenemedim. Tamamen OEM ve orijinal bir işlem olsun istiyorum. Hayırlısı bakalım. Şu paralara alınabilecek işlevsel bir opsiyon.

Hayırlı olsun bu arada.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayırlı olsun, çok güzel olmuş güle güle kullanın :)  

 
@forjust1day çok teşekkür ederim abi. Iyi niyetin ve ilgin icin çok sağol. Nadir bulunan insanlardansın. Her şey icin teşekkürler tekrar görüşmek üzere
Merhaba@Ofarukko
Arkadaslar hayirli akşamlar. Uzun süredir aklımdaydı araba alırken de sürüş modu olan araçlara hep ilgim olmuştu. En sonunda @forjust1day Tuna abim ile birlikte kolları sıvadık. Sağ olsun herşeyi ile ilgilendi. Ellerin ayakların dert görmesin abim. Yanında boş boş durdum ama hakkını helal et.

5 farklı modumuz var. Eco, comfort , normal, sport ve individual.

Eco modu gerçekten çok başarılı süzülme modu çok iyi çalışıyor.

Comfort ile normal arasında çok fark yok.

Sport ise tam bir yakıt canavarı aracın motoru daha agresif hale geliyor, şanzıman sporta geçiyor. Sonuc olarak cok keyifli bir retrofit oldu. Bu arada komple orjinal lisanslı sürüş modu yaptık tavsiyem de bu yönde olur size.

Edit: metin abiden ekran ünite almıştım zamanında ender elektronikte aktivasyon carplay yapmıştık. Carplayin stabilizasyonu sorunlu id. Sesli komut ve spor göstergeler açılmamıştı ona da bi el attık. Düzgün bir şekilde carplay spor göstergeleri hallettik su an daha stabil ve hızlı.

Ekli dosyayı görüntüle 38457

Ekli dosyayı görüntüle 38458

Ekli dosyayı görüntüle 38459

Ekli dosyayı görüntüle 38460

Ekli dosyayı görüntüle 38461

Ekli dosyayı görüntüle 38462

Ekli dosyayı görüntüle 38463

Ekli dosyayı görüntüle 38464
Merhaba bendede 1. 5 tsi t roc var bunada yapabiliyormuyuz acaba yetkili servis lisans satmiyormus
 
@forjust1day merhaba hocam anladigim kadariyla siz bu konuda yardimci olabilirsiniz. 1.5 Tsi otomatik t roc icin bir kac yere sordum surus modu olmuyor dediler biraz arastirinca burayada sorayim dedim. Yardimci olursaniz sevinirim
 

Geri
Üst Alt