Bir Doğuş Esenyurt XXX Hikayesi


@GolfTutkunu

hocam çok geçmiş olsun. bizimle burayla paylaşın herşeyi ki elimizden ne gelir, fikir olarak ne sunabilirsek mutlu oluruz.

anlamadığım bir nokta var çok özür dilerim. 3 kez okudum yazınızı. 205'le, 204'le ve 195'le başlayan 3 araç var mevzuda.

204 olan tiguan. 195 olan size satmaya çalıştıkları araç, 205 ise siparişi verdiğiniz araç mı?

sipariş verdiğiniz araç nerede?

teslim aldığınız araç, siparişinizle nasıl birebir aynı? arasan ellerinde yok. connectivity pack falan nasıl var araçta?

 

feriterk dedi:
@GolfTutkunu hocam bende sizin benzeri bir olay yaşandım. 2012de. Bende farklı araç değildi yada farklı araçta olabilir, bügüne kadar aldığım hiç arabanin siparis formundaki sase ile araçtaki saseyi karşılastirmadim .

Kardeşime 116 almıştık. İstanbul dan borusandan. Araç geldi ben yurt dışında olduğum için aracı 10 gün sonra alabildik. Almadik.

Olay şu; biz aracı almak için ankaradan kardeşim ve kizimla istanbula gittik. Bizi havalimanından aldılar. Vs vs. Bayiye girdik araca bakmadan doğruca muhasebeye geçtik. Ödeme  yapılmak üzereyken Showroomu gezmekte olan kızım baba sumu halamin arabasi dedi bakalım diyerek arabaya gectik; on kapi iclerinde ayak izleri, kol dayamada lekeler arka kapilarin cam dugmeleri ve kapi kollarinda cizikler vardi. Ardindan st aracınız bu, özel bir siparis oldugü için Showrooma koyduk dedi. O esnada kafamdan kaynar sular döküldü ne ne bumu bizim aracımizin? Benim aracımla musteriye pazarlamami yapıyorsun dedim cevap vermedi ancak kardeşim sinirlendigimi anladı tamam abi ya yıkatip temizler öyle alırız dedi, neyini temizleyecekler hurda olmuş bu araç, almiyorum dedim.

Efendim bakın suda musteri aracı teslimi bekliyor dedi biz aracınızı detaylı temizleriz dedi. Kabul etmiyorum siz ne hakla buraya musteri araçlarını koyarsanız o adam alır ama ben bu aracı almiyorum dedim.

Bayi bir anda karıştı, güvenlikçiler geldi içeriye, satış mudurleri geldi.

Satış muduru beyefendi Özür dileriz aracınıza cam filmi boya koruma pas pas hediye edelim tekrardan Özür dileriz dedi,

Benim kaporamı geri verin almiyorum dedim.

Tamam verelim ancak biraz sakinlesin demezlermi  olmuyorum ne yapacaksıniz ikinizide elime almamak için kendimi çok zor tutuyorum dedim.

Bunlar ortadan kayboldular, yaklaşık yarım saat sonra başka bir st geldi kapora iadesi yapıldı. Antalya kosiflerden aynı gün haZir araç bulduk aldık.

SAkın biriyim öyle derler, ilk başta insanlara iyi gözüyle yaklasirim ancak ne olduğunu anlamam uzun sürmez.

Yalan ve salak yerine konmayi asla kabul etmem. Bunlarda beni salak yerine koymaya çalıştilar. s=s19
Karakter ikizimsiniz !    Hak edene hak ettiği ayarı vereceksiniz !

 
Hocam okurken asabim bozuldu yeminle. Bence almanyayi vs bosverin direk avukatinizla bu is icin adli sureci baslatin. Adami sinir hastasi eder bunlar. Elinizde evraklarinizda tamam zaten. Baskatin sureci onlar pesinizden kossunlar.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 
Öncelikle geçmiş olsun, hakkınızı aramanız biraz yıpratıcı da olsa sonunda mutlaka kazanacağınız doğru bir adım olur.

Almanya mail konusunda biraz acayip benimde başıma gelen bir konu hakkında almanca bilmediğim için İngilizce bir mail yazdım, hassasiyetinizi anlıyoruz vw seçtiğiniz için teşekkürler, bizim tr distiribütörümüz Doğuş oto onlarla iletişime geçin şeklinde oldu. Ama yine de etkisi olduğunu tahmin ediyorum.

Bayii ilgilenmese dahi merkez doğuş daha ılımlı cevaplar ile geri dönüş yapıyor, aracın direksiyonunun değişimini talep edebilirsiniz. 0 km araçta böyle bir şey pek kabul edilebilir değil. Tekrar geçmiş olsun.

 
GolfTutkunu dedi:
Bayiler insanı markadan soğutmak için resmen çaba sarfediyor.

Allah yardımcınız olsun hocam nereye kadar ulaşabiliyorsanız ulaşın, elinizde kanıt olduğundan Almanya ile kuracağınız irtibat ile çok daha hızlı sürede çözüme ulaşacağınızı düşünüyorum.
Allah razı olsun sevgili dostum.

Bu yolda ilk günden benimle olan @silvershadow Murat Hocama bir kez daha teşekkür ederim. Sağ olsun var olsun. İnanın duygusal travma yaşadım, bu anlamda da bir terapist edasıyla bir yanda yapmamız gereken teknik adımları anlatırken bir yandan da duygusal yönden telkinlerde bulunuyor. Değme psikloglara taş çıkartır, alimAllah. (itiraf edeyim, hazmedemiyorum hâlâ hocam kızmayın:(  s=s20 )
Değerli Hocam;

Öncelikle geçmiş olsun.

Yaşadığınız iç sıkıntısını tahmin edebiliyorum ve emin olun sürecin tamamında kendimi sizin yerinize koymadığım bir an bile yok.

Tarık Hocamla birlikte elimizden ve gönlümüzden gelen bütün desteği göstermeye çalıştık. Kendinizi kötü hissetmekte haklı olmakla birlikte bunun derinliğini bir miktar değiştirebildiysek ne mutlu bizlere.

Sonuca ulaşmasına da gayret ettik ve henüz son adımımızı atmadık ve dolayısıyla gayretlerimiz nihayetlenmiş de değil.

Umarım bu hukuk ve kural tanımazlara; bu marka itibarını zedeleyen bayi ve kimselere bir an önce gereken yanıt verilir de insanların canlarını yakamazlar bir daha.

Aracınızın keyfini çıkartamadığınıza üzülüyorum en çok da.

İnsanın dişinden tırnağından arttırarak binbir güçlükle sahip olduğu ve keyfini sürmeyi sonuna kadar hak ettiği bu güzelliği gölgeleyecek bu durumlar umarım atlatılır da... Böylelikle en kısa zamanda olması gereken ruh haline yeniden kavuşmanızı temenni ederim.

 
@GolfTutkunu

Hocam konuyla ilgili gelişme var mı acaba ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

 
@MSE Hocam, adaletin tecellisinden zerre kuşku duymadığım "Yüce Makama" havale ettim.

C5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 

Geri
Üst Alt