-
Konuyu Görüntüleyenler 0 kullanıcı
Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
-
İletiler
-
Yazan: Golf835 · Gönderildi:
@Akif Nalca %100 bu şekilde düşünüyorum ben de. DSG'nin ülkemizdeki durumu aynen böyle.. -
Yazan: Yehanoha · Gönderildi:
@Musaaksoy jant mı eğriymiş hocam yoksa balans mı düzgün değilmiş. sorununuzun çözülmesine sevindim iyi sürüşler -
Yazan: omurkadir · Oluşturuldu:
Ürün Adı: Golf 7,5 hız sabitleyicili ses komut ve view tuşlu direksiyon tuş takımı Detaylar: 2019 model 20binkmdeki aracımdan ACC takılması nedeniyle çıkarıldı hiçbir deformasyon, çizik vs. söz konusu değildir. Sıfırdan farksız. Orjinal üründür. Konum: Kocaeli/ İzmit Fiyat: 700tl Fotoğraf: Ürün Adı: Golf 7,5 Orjinal Ön Logo Detaylar: 2019 model 20binkmdeki aracımdan ACC takılması nedeniyle çıkarıldı. Yakından bakınca çok az kılcal çizikler mevcut ancak hiçbir çarpma izi kırık çıkık büyük çizik vs. söz konusu değildir. Orjinal üründür. Konum: Kocaeli/ İzmit Fiyat: 200tl Fotoğraf: -
Yazan: Akif Nalca · Gönderildi:
Dsg/stronic sanzımana sahip araç sayısı ülkemizde belki de eat,zf cvt vs hepsinden cok daha fazladır. Milyondan fazla araçta bu şanzıman takılı. Dsg bir tork konvertörlü şanzıman kadar uzun ömürlü zaten olamaz. Ama tork konvertorlü sanzıman arıza yapmayacak diye bir kural yok manuel sanzımanın bile arıza çıkarma ihtimali var. Bozulmaz denilen Cvt ler bozuldugunda tamiri dahi yok komple degisim yapmak gerekiyor. Dsg ilk etapta gercekten çok satıldı ve sorunları da o sayıda çokca gündeme geldi. Her gecen zamanda güncelleye güncelleye belirli bir noktaya ulaştı. Özellikle mekatronik arızaları iyice azaldı. Sanırım en son güncellemede ikinci vitese gecme durumu biraz daha geciktirelerek kavrama ömrüne katkıda bulunuldu. Her ilde neredeyse servis dışında yüzlerce dsg sanzıman ellerinden gecmiş ustalar da var. Ama algıyı yıkmak kolay değil. Insanlar vag grubu araçları sevmesine ragmen sırf dsg korkusundan farklı markalara yöneliyor. Cevremde çokca sırf şanzımanı saglam diye golf alacakken civic alan 308 alan var. Doguş çıksa dese ki arkadaş ben şanzımana servis bakımlı olmak kaydıyla 10 yıl 150bin km garanti veriyorum diye resmi açıklama yapsa satışları ve servis bakımlarını en az ikiye katlar
-
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap