Leonun Nefret Ettigim Yanlari ve Sevidigim Ozellikleri


@mehmetmert kısa ve öz olmuş. Gayet güzel görünüyor aracınız. 

Bi içerik önerim var. Kaput amortisörü, galiba bagaj amortisörü ile aynı. Bilmiyorum daha önce deneyen var mı ancak Leon'da da gördüğüm kadarıyla motor suyunun arkasına doğru amortisörün geçecek olduğu topuz var.  Denemek size kalmış.
Yanılmışım, yakından baktım başka biyerde topuz yok. Yandan çamurluğa yakın yerden montaj yapanlar olmuş. 

 
Yanılmışım, yakından baktım başka biyerde topuz yok. Yandan çamurluğa yakın yerden montaj yapanlar olmuş. 
Evet yandan takmak içinde kaput vidalarını sökmek gerekiyor. Şimdi bu sefer değişen mi var falan mantak bir millet olduğumuz için hiç vidalarla uğraşasım yok. Yoksa vidaları bantla sarıp açarız falan dediler zarar vermedende gerek yok :)  

 
@mehmetmert hocam selamlar. Youtubeda severek izliyorum size birkac sorum olacak, uygun zamanda cevaplarsaniz sevinirim.

Ayni unitemi bilmiyorum ama Xcellence donanim aracim var. Golf ten gectigim icin media unitesi biraz yavas gibi geliyor bana , sizinki de boyle mi ? Bi cozum gelistirdiniz mi ?

Ayrica jailbreak iphone carplay yaptiginda youtube videolari nasil sizce ? Cinli cihazlarda ufak donmalar, fps dususleri vardi bunda da durum ayni mi yoksa akici mi ? Carplay actirmaya deger mi ?

Tesekkurler

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
High ile aynı ünite sanırım ama comfortline golften falan geçildiyse animasyon yok,renk yok o ekran kara düzen tuşlu telefon gibi çat çat açıyor. Bunun biraz animasyon kısmı yavaş geliyor gibi hissettiriyor olabilir. Ben bir sorun hissetmiyorum ekranımda.

JB'li iPhonede video izlerken teybin bir görevi yok esas oynatma ve işlemci kısmını iPhone yapıyor. 6S ve üstü olursa daha iyi. Bendeki iPhone 6 biraz kasıyor arada :)   Carplay jbsiz iphonede bile güzel. Ben kendi günlük kullandığım telefonumu jb yapmadım, eski kullanılmayanı yaptım.

@mehmetmert DSG araç alıpda kulakcık olmamasına üretim hatası denilebilir. Aslında bu arabayı böyle getiren doğuş oto. Ya sövmek lazım. Elin gavurunda alt donanımlarda birsürü özellik var bizde en üst paket diyor koltuklar emme basma tulumba. Zaten dünyanın vergisini veriyoruz. Koy şu arabaya kör nokta oto park koltuk ısıtma line assist ACC keyless kamera 18 jant mode tuşu falan filan yahu toplasan 15 bin daha fazla ödeyeceksin ama yok ilk o araba boş gelecek. 150 veren 165 te verir en azında araba dolu dolu olur. Arkadaşım soruyor bu senin araba hangi paket diyor en üst highline diyorum koltuk ısıtma var mı diyor yok. Kamera varmı yok. Deri koltuk varmı yok. Şu varmı bu varmı yok ulan diyor benim i30 da hepsi var diyor ne diyim haklısın diyorum.
Ya aslında bazı opsiyonları retrofit yapmak daha uyguna geliyor. Araba alırken KDV'nin yanında %60 ötv verilince bazıları geçebiliyor. Mesela trocta şerit takip,tabela okuma,otomatik uzun farı destekleyen cam ve kamera var ama kapalı. Muhtemelen ötv vermemek adına kapalı getiriyor...vs Fakat böyle şeyler opsiyonda olsa arada böyle çok fiyat etiknetini artımrayacak opsinolarıda getirtsinler be

Ustadim

Video boyunca saç sakal bir uzuyor bir kısalıyor bana mi öyle geldi


Sayamadim ama kaç kaç sevdigiz sevmedigiz
Bende saymadım ama video aynı saat içinde çekildi :)  

Leon düşünenler için güzel bir video olmuş hocam lakin nefret kelimesi biraz fazla kaçmamış mı? 

Başlığı okuyunca gülümsedim yani, Leon'u savunasım geldi. Bu Leon size nitti? :D
Koltuğa bir damla su dökülünce leke kalmasından nefret ediyorum :D Benim için yeterli ahah

 
Emeğine Yüreğine Sağlık Mehmet Hocam. Paylaşımlar ve Bilgilendirmeler Harika olmuş.
Kolaylıklar dilerim

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 

Geri
Üst Alt