Opel Insignia 1.6 136hp Can'lı Test :)


yusuf dedi:
@enpisagor

Kötü konuşanlar illaki olacaktır ama yaptığınız işi beğenenler olunca hepsini unutursunuz ;)
Kesinlikle öyle, sizlerden gelen destek yeterli zaten, herkese teşekkür ederim. Yine her türlü yapıcı eleştiri ve tavsiyelere açığım, hatasız kul olmaz, yanlışlar varsa özür dilerim.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

 
@Orhan Hoca

Kız kardeşim, o da iki abi arasında büyüyünce otomobillere mecburen ilgili oldu, ki benim gibi otomobil tutkunu biri çok rahat etkiledi  :'(  Ayrıca ilk kez otomobil incelemelerine bayan gözü ile incelemeyi ekleyen kişi benim, daha sonra otopark ta Aslı ile ayrı bir bölüm oluşturdu hatta.

Bayanlar bazen bizim göremediğimiz farklı ayrıntıları fark ediyor. :'(  Test tek düzelikten çıkıyor kendi fikrimce

 
enpisagor dedi:
@Umut

Teşekkür ederim Umut Abi, ne yazık ki insanları memnun etmek zor, gerçek hayatta aynı öz güveninin yarısı olmayan kişiler yapıcı bir eleştiri yerine kendi seviyelerine uygun yorumlar yazıyorlar, bende kendi seviyeme uygun şekilde cevaplıyorum, sonrasında fark edip kolay gelsin, teşekkürler şeklinde dönüş olabiliyor.

Bunu biraz da meyve veren ağacı taşlarlar olayı olarak değerlendiriyorum, ben emek veriyorum, normal bir kullanıcı gözünden fikir vermeye çalışıyorum, ayrıca hobi olarak bundan keyif alıyorum.  :'( 

Sayende hiç kimsede olmayan detaylara sahip, amatör de olsa bir Golf R videom bile var. :'(
Gayet başarılısın abicim seni seviyoruz,ayrıca  www.golftutkusu.com'a  paylaşımlarınla kattığın güzellikler için kendi adıma teşekkür ederim...

 
@Orhan Hoca

Saol Orhan Abi

@Umut

Ben teşekkür ederim Umut Abi, çok sevindim, Bende forumu, sizleri çok seviyorum, çok değerli insanlar tanıyorum, bilgi alıyorum bu mükemmel.

 

Geri
Üst Alt