Golf 7 anahtarlık hizli pil bitmesi


atacandiri

Üye
Katılım
9 Eki 2019
Mesajlar
148
Tepkime puanı
62
Konum
Ankara
İsim
Atacan
Arkadaslar gecen ay anahtar pil zayif hatasi aldim.Forumdan okudum gittim duracell 2025 pil aldim.1 ay icinde anahtarlik 2 kez daha pil bitirdi.Pil zayif uyarisi vermeye devam ediyor arac.Basina gelen bilgisi olan var midir?

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Anahtarciya gittim dedi ki hangi pili kullaniyorsun dedim duracell 2025 dediki bu aralar duracell ile alakali boyle sorunlar gelmeye basladi cok daha adi bir marka takti icine ucretsiz abi bi de bunla dener misin bakalim yine bitecek mi biterse gel detayli bakalim dedi hayirlisi

 
Upvote 0
Benim tecrübelerim sonunda şunu kesin söyleyebilirim sahte pille alakası yok. Yüksek ihtimal anahtarda kısa devre var. Ben 3 ayda 5 pil değiştirdim. Hepsi de orijinal ve yeni tarihli pildi. 
Yedek anahtarda deneyin yeni pilleri. Uzun süre giderse anahtardan, oda kısa sürede giderse pilden yorumu yapabiliriz. :)

 
Upvote 0
Duracell taktım 1 yılda bitti varta taktım bir yıla yaklaştı bakalım bitecek mi😬

 
Upvote 0
Geçen sene 2'li paket Duracell CR2025 almıştım tekini kullandım diğeri paketinde duruyor, üzerinde üretim yeri olarak made in japan yazıyor., 1-2 gün önce media markt 'ta sıra beklerken gözüme takıldı elime aldım baktım aynı pil ama üretim yeri; made in china

Maxell, Sony veya bulabilirseniz Renata (swiss made)., Renata çok kalitelidir Rolex, Omega, Tag Heuer, Longines gibi ünlü saat markalarına pil üretir..

Netten pil alırken dikkat etmek lazım çakma ve eski tarihli bayat pil çok fazla oluyor..!

 
Upvote 0

Geri
Üst Alt