Golf 7 difüzör

İsim
Mehmet
Iyi akşamlar arkadaşlar abiler golf 7 için kafama yatan difüzör bir türlü bulamadım sorduğum kimsenin de elinde kalmamış her satıcıya da güvenilmiyor malum bu resimdeki difuzorden nerden bulabiliriz acaba

Screenshot_20190813-203627_Instagram.jpg

Hocam orjinali Maxton design difüzörü olarak geçiyor ama TR'deki yan sanayileri veya orjinali nerede satılır bilemiyorum. Çok fazla satılan bir difüzör çeşidi değil.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@AhmetCakmak ülkede bu furya da çok ilginç gerçi güzellik görecelidir ama harika bir difüzör olmuş bence ama bulmak çok zor ya da biz bilmiyoruz 😏

Iyi akşamlar arkadaşlar abiler golf 7 için kafama yatan difüzör bir türlü bulamadım sorduğum kimsenin de elinde kalmamış her satıcıya da güvenilmiyor malum bu resimdeki difuzorden nerden bulabiliriz acaba

Hocam bu R tampona benziyor gibi tam emin olamadım ama R gibi duruyor 

Hocam araçta öncelikle komple r tampon ve r difüzör var haliyle. Sizin ilginizi çeken nokta da r veya gti difüzör altına takılabilen Türkiyede 250 300 tl lere satılan o yan yana 3 tane olan parça takılıyor. Yani bu görüntü için r difüzör+bahsettiğim difüzör altı ek parça gerekiyor. 

@mehmetcimcik hocam ilk fotoğrafdaki difüzör r tampon difüzörü fakat flaplar eklenmiş istanbulda istanbul garage satıyor isterseniz bir bakabilirsiniz.

Alttaki difüzörde R dan uydurma düşük maaliyetli bir difüzör olmuş, fena da durmamış aslında :D  

Hocam araçta öncelikle komple r tampon ve r difüzör var haliyle. Sizin ilginizi çeken nokta da r veya gti difüzör altına takılabilen Türkiyede 250 300 tl lere satılan o yan yana 3 tane olan parça takılıyor. Yani bu görüntü için r difüzör+bahsettiğim difüzör altı ek parça gerekiyor. 
Aynen üstad istediklerimi benden daha iyi dile getirmişsin difüzör ortasındaki 3 parca flap dikkat çekiyor aslında çok iyi durmuş 🙂

@mehmetcimcik hocam ilk fotoğrafdaki difüzör r tampon difüzörü fakat flaplar eklenmiş istanbulda istanbul garage satıyor isterseniz bir bakabilirsiniz.

Alttaki difüzörde R dan uydurma düşük maaliyetli bir difüzör olmuş, fena da durmamış aslında :D  
Aynen hocam ilk resimdeki flaplar sayesinde daha hard olmus 😁istanbul garage ile bir görüşeyim o zaman başka bir yerde buldum ama maliyet çok fazla geldi bana açıkçası.

Alttaki diğer difüzör de güzel alternatif olarak güzel olmuş o da aslında

Moderatör tarafında düzenlendi:
Komple tampon mu difüzör mü 🤔 bi resim daha  buldum birbirine bayağı benziyor sanirim yeni bulduğum R difüzör diye geçiyor resim ekliyorum

Screenshot_20190901-004913_Instagram.jpg

Screenshot_20190901-004856_Instagram.jpg

20190901_004747.jpg

Screenshot_20190901-004842_Instagram.jpg
Hocam bende arkaya r tampon almayı düşünüyordum fakat boyasıydı montajıydı derken 2500 tlyi bulacak. Fotoğraftaki r difüzör özel yapım piyasaya yeni çıktı normal tamponlara uyumlu paşaoğlu 650 tl fiyat çekti istanbulda aynı difüzörü 350 tlye buldum isim vermeyim reklam olmasın. Diyeceğim şu ki öne r tampon şart ama arkaya sadece r difüzör alsak yeterli olur diye düşünüyorum  :)

Hocam bende arkaya r tampon almayı düşünüyordum fakat boyasıydı montajıydı derken 2500 tlyi bulacak. Fotoğraftaki r difüzör özel yapım piyasaya yeni çıktı normal tamponlara uyumlu paşaoğlu 650 tl fiyat çekti istanbulda aynı difüzörü 350 tlye buldum isim vermeyim reklam olmasın. Diyeceğim şu ki öne r tampon şart ama arkaya sadece r difüzör alsak yeterli olur diye düşünüyorum  :)
Paşaoğlu hangisi ustam sadece difüzör mü 650 dedi egzoz uçları hariç.  Bir de rica etsem özelden istanbulda ki firmanın ismini verir misiniz. Yoksa sadece bi difüzör için dünya para verecez 😁

Geri