Sifir Golf Tavsiye


arkadaşlar tüm değerli görüş ve tavsiyeleriniz için teşekkürler, aracımın siparişini verdim şimdi sıra geldi araç sonrası işlemlere bagaj havuzu ve paspas için orijinalleri çok pahalı olduğundan tavsiye alabilirmiyim? Yan sanayi ürünleri beğenen de şikayet eden de çok.
Havuzlu lastik paspas hediye alın, bagaj havuzunu aftermarket alabilirisniz

 

@forjust1day cevap icin tesekkurler hocam, hic bir sekilde hediye vermiyorlar malesef, orijinal kaucuk paspasin havuzlusu varmi? Varsa bunda indirim isteyebilirim.

bagaj havuzu icin cok sayida marka var, tavsiyeniz varmidir?

 
Güncel olarak 1.0tsi dsg highline- 1.5tsi dsg highline - 1.6tdi dsg highline fiyatı biliyor musunuz?

 
1.6tdi dsg highline için 187bin fiyat veriyorlardı en son (geri görüş ve app connect dahil) ST ile konuştuğumda bu aralar dizeli daha avantajlı verebiliyorlarmış.

Tabi fiyatlar ve seçenekler bayiden bayiye göre değişir, bir de 50bin sıfır faiz kampanyası olması lazım.

 
Bu fiyatlar ne böyle. Şuan 1.0 manuel midline plus 121.5 isteniyor.

 
Güncel fiyatları bilen var mı ve sanırım son 1.0 lar 115 beygir. Farkediyormu acaba 115 beygirin motor gücü hissedilir şekilde artmış mıdır? 

 
Dostum 1.0 dsg comf.İsik sürüş paket kullanıyorum.Araciniz hayirli olsun ben cok memnunum umarım sizde memnun kalirsiniz...

 
Hocam, araç oluşturmak tamamen zevk işi ve her şey göreceli olarak güzel ya da gereksiz olabiliyor. Büyük ekranlı araç alma şansınız varsa değerlendirin derim, sonradan takılma ekranlar nedense bana hep itici gelmiştir, orijinal olan makbuldür.

aracınız hayırlı olsun.

 
@ahmet306 benim bir sorum olacak, belki de cevabı konuyu açan arkadaşımıza yardımcı olur. 2019 highline golf 7.5 satın aldım vw sitesindeki broşürde highline donanımda ısıtmalı ön koltuklar standartdır işaretli ancak aracımda yok. böyle birşey mümkünmü? 

A41C1FE2-7FDD-4752-ABEE-E0E8B521AFA3.jpeg

 
@ahmet306 benim bir sorum olacak, belki de cevabı konuyu açan arkadaşımıza yardımcı olur. 2019 highline golf 7.5 satın aldım vw sitesindeki broşürde highline donanımda ısıtmalı ön koltuklar standartdır işaretli ancak aracımda yok. böyle birşey mümkünmü? 

Ekli dosyayı görüntüle 25696
Dogus zaman zaman donanim paketlerinde ekleme cikarma yapabiliyor, buradaki liste belki yeni siparis verilenler icin gecerli olabilir.

mevcutta highline araclarda isitma paketi standart degil.

 
@Temel Aynı olayı ben de yaşadım DOĞUŞ Kasım sonu getirdiği Pololarda donanım kıstı.

 
Arkadaslar yarin kismetse 1.0 comfortline (surus+isik paket) dsg aracimla araniza katiliyorum birkac sorum olacak yardimlarinizi bekliyorum

1. Araca pek pazarlik yaptirmiyorlar biraz daha zorlayimmi yoksa bagaj havuzu paspas vs mi isteyim (bir satici sadece anahtarlik veriyoruz demisti :))

2. Araci alirken nelere dikkat edip nerelere bakmaliyim, ekspertizde boya olcumu yaptirayimmi?

3. Araca cam filmi ve kaput filmi dusunuyorum ilk etapta baska bir oneri gelirmi (boya koruma cok dusunmuyorum beyaz renk oldugu icin)

4. Son olarak 3.000tl farkla 8inch double ekran versiyonu alma sansim var aradaki farka degermi? Ben degmez diye dusunuyorum halihazirda aracim opsiyonlu ama digerini de alma sansim var.

Cevaplar icin simdiden tesekkurler.
Aramıza hoş geldin diyeli. kazasız belasız sürüşler diliyorum.

 
@Temel bu kış paketi olayının aslı şu; golf 8 üretimde olduğu için artık 7 kasa üretilmiyor elde kalan araçları gönderiyor vw bu sebeple soğuk iklim bölgeleri için üretilmiş olan koltuk ısıtmalı ve ısıtmalı far yıkamalı araçlar geliyor, bu donanım ekleme meselesi değil.

 

Geri
Üst Alt