Camlardaki Su Lekesi


Sirkeli su işinizi görecektir . Bu iş için özel üretilmiş 3d eraser da kullanabilirsiniz . 3d eraser kullanırsanız mutlaka eldiven kullanın .

 
@AdanaDetailing 3d eraseri de bir beze döküp lekeli olanı bölgeyi silmemiz yeterlimi hocam .dikkat etmemiz gereken bişey varmı

 
@AdanaDetailing 3d eraseri de bir beze döküp lekeli olanı bölgeyi silmemiz yeterlimi hocam .dikkat etmemiz gereken bişey varmı
Hocam mutlaka eldiven kullanın bir beze döküp camaları silin daha sonra aracı yıkayın kuru bezle eraser silmek işkence oluyor . Bence beyaz sirke ile önce deneyin o olmaz ise eraser denersiniz ki bazen eraser bile çözüm olmuyor polisaj yapmanız gerekiyor .

 
Eraser’ı cam üzerinde 1 dakikadan fazla tutmamak gerekli, hasara sebep olabilir. Lekeler ilk seferde tamamen çıkmazsa su ile asidi nötralize edip ardından ikinci kez uygulayın. Üretici böyle söylüyor.

 
@AdanaDetailing hocam beyaz sirkenin cok az faydası oldu üzüm sirkesi denesem acaba faydası olurmu yoksa direk eraser  mi yapsam .pasta yapmamı sölediler etkili olurmu ?

 
Ben bu ürünü birkaç yıldır kullanıyorum, çok başarılı. Hem camlarda, hem sunroofta hem de ön ve arka farlarda çok iyi sonuç veriyor. 

5CE760FC-20C7-4E4D-9D45-DEAA436F42FB.jpeg

 
@realunreal Yumuşak kumaşa üründen döküp dairesel hareketlerle cama uyguluyorum, çok bastırmadan. Kesinlikle çok başarılı. Ön camın yarısını yapıp diğer tarafıyla mukayese edince farkı gördüm. Fotoğraf Salı günü çekildi, temizliği Pazar günü yapılmıştı.

AA58CB9D-4103-441C-85D0-C0229754D283.jpeg

 
Moderatör tarafında düzenlendi:


Geri
Üst Alt