Uygar_Tokbas Katılım 10 Eyl 2017 Mesajlar 17 Tepkime puanı 2 Konum Ordu/Fatsa İsim Uygar Tokbaş 24 Tem 2018 #2 cam filmi çektirirken afacın sol ön direk dösemesi yırtıldı ne yapmamız lazım Sent from my SM-G950F using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
cam filmi çektirirken afacın sol ön direk dösemesi yırtıldı ne yapmamız lazım Sent from my SM-G950F using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
arimayacik Katılım 27 Nis 2018 Mesajlar 373 Tepkime puanı 492 İsim Mustafa Taşlı 24 Tem 2018 #3 @Uygar Tokbaş Yırtığın fotoğrafını paylaşırsanız herhalde daha yardımcı fikirler gelecektir. Tahminimce servisten tedarik edilebilecek bir parça.
@Uygar Tokbaş Yırtığın fotoğrafını paylaşırsanız herhalde daha yardımcı fikirler gelecektir. Tahminimce servisten tedarik edilebilecek bir parça.
KS KS Uygar_Tokbas Katılım 10 Eyl 2017 Mesajlar 17 Tepkime puanı 2 Konum Ordu/Fatsa İsim Uygar Tokbaş 24 Tem 2018 #4 Yırtık bu hocam fiyatları nedir acaba bilginiz var mı? Sent from my SM-G950F using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Yırtık bu hocam fiyatları nedir acaba bilginiz var mı? Sent from my SM-G950F using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Utku_Lekesiz Katılımcı Üye Katılım 8 Tem 2016 Mesajlar 665 Tepkime puanı 663 Konum Ankara İsim Utku 24 Tem 2018 #5 O paneli tekrardan kaplatırsanız renk tutmaz, diktirirseniz çok belli olur, değiştirirseniz gereksiz masraf olur. Bir oto döşemeciye götürün, iki dakikada jilet ve çakmak ile üstünü alırlar, gözünüzü rahatsız etmeyecek hale gelir, 5 lira siftah verir çıkarsınız Cam filmini bir yerde çektirdiyseniz yeni panel parasını ödemeleri için ısrar edin. Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Ağu 2018
O paneli tekrardan kaplatırsanız renk tutmaz, diktirirseniz çok belli olur, değiştirirseniz gereksiz masraf olur. Bir oto döşemeciye götürün, iki dakikada jilet ve çakmak ile üstünü alırlar, gözünüzü rahatsız etmeyecek hale gelir, 5 lira siftah verir çıkarsınız Cam filmini bir yerde çektirdiyseniz yeni panel parasını ödemeleri için ısrar edin.
M Mugzy Katılım 29 Mar 2018 Mesajlar 268 Tepkime puanı 159 Konum Ankara İsim Arda 25 Tem 2018 #6 Direk kaplamaları 350-400TL arası. Benim aracımda fabrikadan geldiği haliyle leke vardı, garantiden değişirken sormuştum parça fiyatını.
Direk kaplamaları 350-400TL arası. Benim aracımda fabrikadan geldiği haliyle leke vardı, garantiden değişirken sormuştum parça fiyatını.