- İsim
- Murat
Az önce bi golfte gördüm Amerikan parklar açık ama normal park lambaları yanmıyor bende her ikiside yanıyor normal olanları nasıl kapatabiliriz sadece Amerikanlar açık kalacak şekilde?
vag com ile mümkün. Kanalı aklımda değil.Az önce bi golfte gördüm Amerikan parklar açık ama normal park lambaları yanmıyor bende her ikiside yanıyor normal olanları nasıl kapatabiliriz sadece Amerikanlar açık kalacak şekilde?
Kablonuz varsa araca bağlandığınızda haber verin halledelim hocam.Az önce bi golfte gördüm Amerikan parklar açık ama normal park lambaları yanmıyor bende her ikiside yanıyor normal olanları nasıl kapatabiliriz sadece Amerikanlar açık kalacak şekilde?
Yazılı bi şekilde anlatamaz mısınız hocam?Kablonuz varsa araca bağlandığınızda haber verin halledelim hocam.
Forumda konusu mevcut hocam. Gündüz farlarını ortadaki ekranda bulunan menüden açma ve kapatma seçeneği getirilmesi.Yazılı bi şekilde anlatamaz mısınız hocam?
Gündüz farlarını kapatınca parklar da kapanmıyor ki?Forumda konusu mevcut hocam. Gündüz farlarını ortadaki ekranda bulunan menüden açma ve kapatma seçeneği getirilmesi.
Parkla gündüz farı aynı şey hocam zaten.Gündüz farlarını kapatınca parklar da kapanmıyor ki?
Aklımda yok hocam bakım yapmak lazım.Yazılı bi şekilde anlatamaz mısınız hocam?
Halojen fardı o araç
Hocam gündüz farlarını kapadım fakat parklar hala yanıyor?Parkla gündüz farı aynı şey hocam zaten.
fotoğtaf atarmisiniz hocam.Hocam gündüz farlarını kapadım fakat parklar hala yanıyor?[/img]
Fotoğraf yüklerken hata veriyor, far anahtarı park konumunda; amerikan parklar ve gündüz farları kısık şekilde yanıyor ben far anahtarı park konumuydayken sadece amerikan parklar yansın istiyorum