Egemot'tan Golftutkusu Üyelerine Özel Tüm Ravenol Ürünlerinde İndirim!

VW 502.00 onaylı yağım elime ulaştı. Anahtarlık da küçük sürpriz oldu teşekkürler @Egemot Destek
9342.jpg
Neden Ravenol HCL 5W-30 tercih ettiniz.?

2018 model Golf 7.5 1.0 TSI motor için uyumlu yağlar;
Ravenol VMP 5W-30
ve
Ravenol SMP 5W-30

Bu yağlar aracınza daha uyumlu, daha uzun ömürlü ve dayanımı daha yüksek yağlardır.

VW502.00 eski nesil VW motorlar için üretici onayıdır, Sizin aracınız için VW504.00 üretici onayı şartnamesini talep eder. Sizin aracınız VW504.00 onaylı yağlar uyumludur

Neden Ravenol HCL 5W-30 tercih ettiniz.?

2018 model Golf 7.5 1.0 TSI motor için uyumlu yağlar;
Ravenol VMP 5W-30
ve
Ravenol SMP 5W-30

Bu yağlar aracınza daha uyumlu, daha uzun ömürlü ve dayanımı daha yüksek yağlardır.

VW502.00 eski nesil VW motorlar için üretici onayıdır, Sizin aracınız için VW504.00 üretici onayı şartnamesini talep eder. Sizin aracınız VW504.00 onaylı yağlar uyumludur

Motor önü etiket fotoğraftaki şekilde VW 502 00 hocam.

Ekli dosyalar

• 9390.jpg
    9390.jpg
    350.9 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba bende kampanyanızdan faydalanmak istiyorum
[email protected]
Selamlar Coşkun Bey, indiriminiz ilettiğiniz mail adresine anında tanımlandı. Üye girişi yaptıktan sonra sepet adımında indirimli fiyatları doğrudan görebilirsiniz, ekstra bir koda ihtiyacınız bulunmuyor. Aracınız için şimdiden hayırlı olsun, keyifli sürüşler!

pardon şimdi baktım diğer mail adresime kayıtlı imiş. [email protected]
Selamlar Ömer Faruk Bey, Yeni ilettiğiniz [email protected] adresli hesabınıza forum indiriminiz anında tanımlanmıştır. Üye girişi yaptığınızda koda gerek duymadan sepetinizde indirimli fiyatları doğrudan görebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz!

Bende 1.4 Tsı için Revenol Vmp Sae 5E-30 yağımı cuma akşamı sipariş verdim biraz önce elime ulaştı. Bakımı mı daha 2000 km önce yaptırmıştım yedek dursun diye aldığım için şuan yağ ile alakalı görüşümü belirtemiyorum.

Üyelik oluşturdum indirim kodu oluşturabilirmisiniz foruma özel bu indiriminiz içinde teşekkürler ☺️
[email protected]
Selamlar Mustafa Bey, aramıza hoş geldiniz! forum indiriminiz hesabınıza anında tanımlandı. Kampanyamızda kod kullanmanıza gerek yoktur; üye girişi yaptıktan sonra sepet adımında indirimli fiyatları doğrudan görebilirsiniz. Keyifli alışverişler ve iyi forumlar dileriz!

Geri