Rcd 330 280c android auto deneyimi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emrem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emrem

Yeni Üye
İsim
Emre
Dün itibariyle benim de @HONEY hocamla rcd 330 280c yani android auto lu alışverişimiz tamamlanmış oldu.Diger arkadaşların da bahsettiği üzere kendisi gerçekten çok yardımsever ve nazik birisi; alışveriş öncesi ve sonrası çokça diyaloğumuz oldu.Güvenle alışveriş yapabileceğiniz, merak ettiklerinizi sorabileceğiniz ve sorularınıza samimiyetle cevap alabileceğiniz bir arkadaştır kendisi. Tekrardan emeklerine sağlık. Deneyimime gelecek olursak; 2015 golf comfortline sahibiyim sıfırdan beri bende araç. Keşke daha öncesinde keşfedip taktırsaymışım cihazı. Bluetooth konuşma da sesler çok iyi telefondan farkı yok diyebilirim hatta evin ikinci aracı taigo da araçtan konuştuğum anlaşılırken bunda kimse bişey anlamadı.Radyo eskisine göre bi tık kötü gibi, kaynaklardan ve Bluetooth dan çalan şarkılarda bass eskisine nazaran az gibiydi ayarlardan yükseltince daha iyi oldu belki de psikolojik bilmiyorum, orijinal park sensörleri çalışmadı ekranda, klima menü tuşu pasife döndü, direksiyondaki telefon açma tuşu çalışmadı, menüden lastik basıncı ayarlama gitti ama tabi bunlar kodlamayla düzelecek şeyler kısa zamanda halledeceğim.Sonuç olarak Android auto çok iyi direksiyondaki sesli komutla gemini yla bağlantı kurabiliyorsunuz, telefon görüşmeleri net benim için önemli olanlar bunlar diğer şeyler kodlamayla olacak şeyler.Selametle..

Son düzenleme:

Geri