Aracınızın motor suyu azalmış. Biraz ekleme yapın.
Çok dikkatlisin Halil HocamAracınızın motor suyu azalmış. Biraz ekleme yapın.
Parçacılarda, benzinlikte satılan hazır antifriz karışımı kullanarak.
Sıcak-soğuk-sıcak hava geçişlerinde biraz daha eksiltme yapması muhtemel.
Hocam aynı şeye ben de takılıyodum ama son bakımı 3bin km önce yapıldı, lisanslı vw motor ustası tarafından ölçümü yapıldı, min seviyenin üstünde şuan için gerek yok dedi ben de ellemedimAracınızın motor suyu azalmış. Biraz ekleme yapın.
Parçacılarda, benzinlikte satılan hazır antifriz karışımı kullanarak.
Sıcak-soğuk-sıcak hava geçişlerinde biraz daha eksiltme yapması muhtemel.
hayırlı satışlarınız olsun hocam, bir tık yüksekten girilmiş ilana sanki
Detaylarda boğulmak güzel Onur HocamÇok dikkatlisin Halil Hocam![]()
Evet, min seviyesinin bir tık üstünde ben de fark ettim. Ancak mesajımda şunu da belirttim ;Hocam aynı şeye ben de takılıyodum ama son bakımı 3bin km önce yapıldı, lisanslı vw motor ustası tarafından ölçümü yapıldı, min seviyenin üstünde şuan için gerek yok dedi ben de ellemedim![]()
Ani hava sıcaklık değişimleri de motor suyu seviyesinde etkili. Yine de ekleme yapabilirsiniz.Sıcak-soğuk-sıcak hava geçişlerinde biraz daha eksiltme yapması muhtemel.
Burda paylaşmamın sebeplerinden biri de buydu aslında fiyat konusunda kararsız kalmıştım. Pazarlık payım vardı zaten de Olumlu-olumsuz eleştirilere göre de daha uygun bi düzenleme yapmayı düşünüyorum.hayırlı satışlarınız olsun hocam, bir tık yüksekten girilmiş ilana sanki
Onur abi benle alakalı değil. Bir alıcı gözüyle arkadaşın ilanını açtığım için, motor kaput içinin fotoğrafı olunca bakılacak bir tek şey var. O da antifriz durumu.Kaput açık fotoğrafı silip antifiriz ekleyip yeniden fotoğraf eklerseniz daha iyi olur bence. Yoksa @Halilo hocam gibi detaycı ve işi bilen alıcılar almak isteseler bile almayabilirler
Aynen öyle Halil Abi. Bende kaput açıksa ilk genleşme kabına bakarım. Motor temizliğine şahsen karşıyım.Onur abi benle alakalı değil. Bir alıcı gözüyle arkadaşın ilanını açtığım için, motor kaput içinin fotoğrafı olunca bakılacak bir tek şey var. O da antifriz durumu.
Yoksa fotoğrafta motor kaputu temizmiş, kirliymiş bunlar önemli şeyler değil sonuçta.