Golf 7 Süspansiyon Sistemi Değişimi Hk.

Izmitli06

Yeni Üye
İsim
yusuf
Araç
2013 Golf 1.4 TSİ
Merhabalar, 2013 model, 160.000km'de, 1.4 Tsi, golf aracım var. Önceki sahibi başaran coil taktırmış önlere. Bir süre böyle kullandım ancak çok konforsuz geldiği için değiştirmek istiyorum. Arkadakiler orijinal gözüküyor ancak performansları çok kötü hissettiriyor arkaya oturanlar tarafından da söylendi, performansı çok düşmüş ve bozuk hissettiriyor olabilirler mi? Bu sebeple takım olarak değiştirmek mantıklı geliyor.

1) Marka öneriniz var mı? Genellikle Sachs ve Monroe görüyorum hem önerilerde hem dükkanlarda. Sachs'ın daha kaliteli olduğuna dair bir vizyon oluştu bende. Düşünceniz nedir? Yoksa orijinal mi taktırmalıyım? Önceliğim konforlu olması.

2) Değiştirilmesi gereken parçalar nelerdir? Kayınpeder ile değiştirmeyi düşünüyoruz, parçaları satın almak istiyorum ama ne almam gerektiğini tam bilmiyorum. Yetkili bir servise gidip analiz ettirip teklif alıp ürünleri almak mantıklı geldi. Ama incelemek adına ne kadar para alırlar bilemedim.

3) Bu işe girişmişken, amortisör sisteminden bağımsız olan ama aynı bölgede olan hangi parçaları değiştirmek mantıklı? Veya sıkıntı çıkana kadar değiştirme mi dersiniz? 8km/sa ile giderken dönüşlerde ufak bi tıklama duyuyor gibiyim.

4) Başaran coilleri nasıl satabilirim?

Hiç bu işe girmeyip bir süre sonra bu aracı satıp başka bir araca geçme fikrim de var. Coiller ile insanlar için daha çekici bir araba olur mu sizce? Hiç girmesem mi?

Geri