Kasislerden geçerken takır/tıkır gelen ses

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BAYBARS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BAYBARS

Yeni Üye
İsim
BAYBARS
Araç
Golf 7 2017
Merhaba;
Arkadaşlar Kasislerden geçerken takır/tıkır gelen sesten ötürü salıncaklar rot kolları vs değiştirdim ama kurtulamadım sesten sık olmasa da takır tukur ses yapıyor sorunun kaynağı ve çözümü nedir?
Teşekkür ederim.

Ona da baktırdım onlarda problem yok dediler soldan geliyor sadece

Salıncak ve kollar değişmiş, özel bir istisna olmadıkca ses yapacak bir şey kalmıyor geriye. Ya takoz ölü, yada amortisör.

Öyle kabaca üsten bakıp iyi bunlar dedilerse ben emin olmak için başka bir yere daha gösterirdim.

Ses bldiğimiz alt takım sesi mi? Farklı bir şey ses yapıyor olabilir mi?

Upvote 0
Salıncak ve kollar değişmiş, özel bir istisna olmadıkca ses yapacak bir şey kalmıyor geriye. Ya takoz ölü, yada amortisör.

Öyle kabaca üsten bakıp iyi bunlar dedilerse ben emin olmak için başka bir yere daha gösterirdim.

Ses bldiğimiz alt takım sesi mi? Farklı bir şey ses yapıyor olabilir mi?
Tekrar götüreceğim başka yere yapacak bişey yok

Upvote 0
Hocam selamlar aracın km sine bağlı vag grubunda ön amortisörlerden ses gelebiliyor Passat aracımda bu durumu yaşamıştım revizyon yapılarak ses kesilmişdi alt takımı da lemförder parçalar ile değiştim, amortisörleri sağ sol olarak revize mutlaka tek taraf yapmayın iyi bir usta yoksa yeni amortisör alarak sorunu çözebilirsiniz ardından mutlaka rotçuya götürüp rot ayarı yaptırın bence :)

Upvote 0
Hocam selamlar aracın km sine bağlı vag grubunda ön amortisörlerden ses gelebiliyor Passat aracımda bu durumu yaşamıştım revizyon yapılarak ses kesilmişdi alt takımı da lemförder parçalar ile değiştim, amortisörleri sağ sol olarak revize mutlaka tek taraf yapmayın iyi bir usta yoksa yeni amortisör alarak sorunu çözebilirsiniz ardından mutlaka rotçuya götürüp rot ayarı yaptırın bence :)
Teşekkür ederim çok sağolasın.

Upvote 0

Geri