2026 Haziran ayında en çok satılan otomobiller belli oldu

AhmetCakmak

Yönetici

İsim
Ahmet Çakmak
Araç
Q2 1.0 TFSI
Haziran ayında otomotiv pazarı %11 daralarak 105.041 adede geriledi.

Otomobil satışları %10,4 düşerken, hafif ticari %13,5 daraldı. İlk 6 ay sonunda ise toplam pazar %8,1 düşüşle 558 bin adede geriledi.

Haziranda en çok satan otomobiller

1782985353314.png

Haziranda en çok satan elektrikli otomobiller

1782985427457.png

SUV'ların pazar payı artmaya devam ediyor. İlk 6 ay sonunda SUV'ların payı %64,6 ile %65'e dayandı.

1782985671787.png

İlk 6 ayda en çok satan otomobiller​

1782986162973.png

Kaynak

Son düzenleme:

Haziran ayında otomotiv pazarı %11 daralarak 105.041 adede geriledi.

Otomobil satışları %10,4 düşerken, hafif ticari %13,5 daraldı. İlk 6 ay sonunda ise toplam pazar %8,1 düşüşle 558 bin adede geriledi.

Haziranda en çok satan otomobiller

1782985353314.png

Haziranda en çok satan elektrikli otomobiller

1782985427457.png

SUV'ların pazar payı artmaya devam ediyor. İlk 6 ay sonunda SUV'ların payı %64,6 ile %65'e dayandı.

1782985671787.png

Kaynak
T cross bile girmiş listeye midem bulanıyor arabanın ismini görünce ama Golf yok. Valla kendileri bilirler ne diyeyim

Troc beklediğimden çok satmış. Life paket alanları asla anlamayacam. golf Life çok daha iyi her anlamda ama Troc alıyorlar

Taigo hala çok satıyor

Tiguan da baya satmış ilginç şekilde.

Egea son kez listede. Bir Devrin sonu

Reno borael bu ay zirveye oynayacak muhtemelen

Reno duster niye bu kadar yukarılarda listede anlam veremedim, filo alımı desen o fiyata neden Duster alırsın çok saçma.

Neyse SUV sevdasına devam. Listede adam gibi araba yok cidden

T cross bile girmiş listeye midem bulanıyor arabanın ismini görünce ama Golf yok. Valla kendileri bilirler ne diyeyim

Troc beklediğimden çok satmış. Life paket alanları asla anlamayacam. golf Life çok daha iyi her anlamda ama Troc alıyorlar

Taigo hala çok satıyor

Reno duster niye bu kadar yukarılarda listede anlam veremedim, filo alımı desen o fiyata neden Duster alırsın çok saçma.

Gerçekten 2. El piyasası aktif olan golf ün olmaması çok garip.

Eminim ki Clio-corolla gibi çok satan araçları ilana bir Golf Life ile beraber koyduktan sonra birbirlerine yakın süreler içerisinde satılacak.

Taigo hala çok satıyor

Hem ülkemizde hem de dünyada suv-suvcuk pazarının büyümesi devam edecek muhtemelen.

Troc geçen ay 1000 adet, bu ay 1300 adet satmış. Donanımlarına göre pahalı olmasına rağmen talep var anlaşılan. Troc Life parasına kesinlikle 2. el düşük km temiz Golf 8.5 Style alırdım. En kötü gider sıfır Life alırım o paraya.

O değil de malum markanın distribütörü etik ve ahlaki değerlere aykırı şekilde davranmasına rağmen halen nasıl bu kadar araç satabiliyor... Kendi ülkesinde bile bu kadar satış yapmıyordur. Araç fena değil ama bana göre malın değerini belirleyen en önemli şeylerden birisi de satanıdır.

Hem ülkemizde hem de dünyada suv-suvcuk pazarının büyümesi devam edecek muhtemelen.

Troc geçen ay 1000 adet, bu ay 1300 adet satmış. Donanımlarına göre pahalı olmasına rağmen talep var anlaşılan. Troc Life parasına kesinlikle 2. el düşük km temiz Golf 8.5 Style alırdım. En kötü gider sıfır Life alırım o paraya.

O değil de malum markanın distribütörü etik ve ahlaki değerlere aykırı şekilde davranmasına rağmen halen nasıl bu kadar araç satabiliyor... Kendi ülkesinde bile bu kadar satış yapmıyordur. Araç fena değil ama bana göre malın değerini belirleyen en önemli şeylerden birisi de satanıdır.
Miiideem bulanıyor artık şu suvcuk merakından nereden geliyor bu merak anlamıyorum ki abi. Vallaha kafamı duvarlara vurasım geliyor. Savunması 2. Elde çabuk gidiyor olsa neyse dicem adam övmeye çalışıyor bı de.

Bana göre bu iş popüler kültürden başka bir şey değil.

Geri