- İsim
- Ataberk
- Araç
- Volkswagen Golf MK7 ''15 Highline Dsg 1.6 TDİ
Herkese merhaba keyifli forumlar dilerim 2024 Ten beri bende olan golf 7 mi satmaya karar verdim ama fiyat belirleme konusunda karar veremiyorum sizlerin önerisi doğrultusunda aracımın fiyatını belirlemeye karar verdim.
Sarı site ilanı yakında burda paylaşılacak
Araç bilgilerim:
Volkswagen Golf 7
1.6 TDİ 110 HP DSG
Düz standart opsiyonsuz highline paket
2015 Model 2015 11. ay üretim
211.XXX KM Orijinal
LC9A Beyaz renk
EXPERTİZ BİLGİSİ:
2 Değişen 2 yarım 1 tam boya
Değişenler: Kaput, sol ön çamurluk
Boyalı parçalar: Sağ ön çamurluk ucu iki karış uzunluğunda diklemesine boyalı. Sağ arka kapı komple boya, sağ arka çamurluk depo kapağı altı boyalı.
Ekstra olarak marşpiyellerde boyalı ama boyalı parça olarak geçmediği için yazmadım.
Hasar kaydı: 4 parça halinde 2 si bedelsiz 14 bin tl. biri 6 bin küsür diğeri 8 bin küsür
2024 mart ayında satın aldım aracın ikinci sahibiyim ilk sahibi bayan aracı aldığımda kilometresi 143 binde idi. aldığımda epey bir göçüğü eziği çiziği vardı yarım olan boyalar göçük sebebi ile kendim boyattım. her 9 bin km de bir mazot filtresi dahil mann filtre ve castrol yağla bakımını yaptırmaktayım.
Aracım 143 bine kadar servis bakımlıdır. 2022 yılında sürücü airbagi geri çağırma kapsamında garantiden, Yetkili avek volkswagen servisi tarafından değiştirilmiştir. serviste kayıtları mevcuttur
Şase podye bagaj havuzu kapı içlerinde işlem söz konusu değildir. yapılan kazada sadece panel hasarı almış onlarda değişen boya olarak çıkıyor
Yapılan mekanik ağır bakımlardan bahsedicek olursak:
120 bin km de triger ağır bakım v kayışı antifriz gergiler vs serviste değişmiştir
130 binde 4 disk 4 balata serviste değiştirildi
147 binde şanzıman yağı mekatronik yağı ve mekatronik basınç tüpü değiştirildi.
174 binde kavrama volan değiştirildi
180 binde şanzıman yağı mekatronik yağı basınç tüpü truckpoint marka olarak reset garajda değiştirildi eski tüpten pek randıman alamadığımız için truckpointe geçildi.
180 binde map sensörü değiştirildi Maf sensörü liquı mollynin maf sensör temizleyicisi ile temizlendi
185 binde partikül araç üzerinde temizlendi ve servis rejenarasyonu yapıldı.
190 binde 4 enjektör revize edildi ancak 200 bine kadar dayandı revizyon tutmadığı için
202 binde 4 enjektör. enjektör geri dönüş hattı. 4 enjektör diplerindeki külbütör kapak contası değiştirildi contalar servisten temin edildi yan sanayi kullanılmadı
205 bide enjektör rekorları değiştirildi. periyodik bakım yapıdlı.
211 bide volan garantiden tekrar değiştirilecek.
4 lastik 2025 tarihli continental premium contact 7 olarak 3 ay önce takıldı.
Tam boy yedek lastiği kitapçıkları ve hiç kullanılmamış yedek anahtarı durmaktadır

Fiyat olarak sahibindendeki ilanlar çok kafamı kurcaladı sizce ne yazmalıyım?
Sarı site ilanı yakında burda paylaşılacak
Araç bilgilerim:
Volkswagen Golf 7
1.6 TDİ 110 HP DSG
Düz standart opsiyonsuz highline paket
2015 Model 2015 11. ay üretim
211.XXX KM Orijinal
LC9A Beyaz renk
EXPERTİZ BİLGİSİ:
2 Değişen 2 yarım 1 tam boya
Değişenler: Kaput, sol ön çamurluk
Boyalı parçalar: Sağ ön çamurluk ucu iki karış uzunluğunda diklemesine boyalı. Sağ arka kapı komple boya, sağ arka çamurluk depo kapağı altı boyalı.
Ekstra olarak marşpiyellerde boyalı ama boyalı parça olarak geçmediği için yazmadım.
Hasar kaydı: 4 parça halinde 2 si bedelsiz 14 bin tl. biri 6 bin küsür diğeri 8 bin küsür
2024 mart ayında satın aldım aracın ikinci sahibiyim ilk sahibi bayan aracı aldığımda kilometresi 143 binde idi. aldığımda epey bir göçüğü eziği çiziği vardı yarım olan boyalar göçük sebebi ile kendim boyattım. her 9 bin km de bir mazot filtresi dahil mann filtre ve castrol yağla bakımını yaptırmaktayım.
Aracım 143 bine kadar servis bakımlıdır. 2022 yılında sürücü airbagi geri çağırma kapsamında garantiden, Yetkili avek volkswagen servisi tarafından değiştirilmiştir. serviste kayıtları mevcuttur
Şase podye bagaj havuzu kapı içlerinde işlem söz konusu değildir. yapılan kazada sadece panel hasarı almış onlarda değişen boya olarak çıkıyor
Yapılan mekanik ağır bakımlardan bahsedicek olursak:
120 bin km de triger ağır bakım v kayışı antifriz gergiler vs serviste değişmiştir
130 binde 4 disk 4 balata serviste değiştirildi
147 binde şanzıman yağı mekatronik yağı ve mekatronik basınç tüpü değiştirildi.
174 binde kavrama volan değiştirildi
180 binde şanzıman yağı mekatronik yağı basınç tüpü truckpoint marka olarak reset garajda değiştirildi eski tüpten pek randıman alamadığımız için truckpointe geçildi.
180 binde map sensörü değiştirildi Maf sensörü liquı mollynin maf sensör temizleyicisi ile temizlendi
185 binde partikül araç üzerinde temizlendi ve servis rejenarasyonu yapıldı.
190 binde 4 enjektör revize edildi ancak 200 bine kadar dayandı revizyon tutmadığı için
202 binde 4 enjektör. enjektör geri dönüş hattı. 4 enjektör diplerindeki külbütör kapak contası değiştirildi contalar servisten temin edildi yan sanayi kullanılmadı
205 bide enjektör rekorları değiştirildi. periyodik bakım yapıdlı.
211 bide volan garantiden tekrar değiştirilecek.
4 lastik 2025 tarihli continental premium contact 7 olarak 3 ay önce takıldı.
Tam boy yedek lastiği kitapçıkları ve hiç kullanılmamış yedek anahtarı durmaktadır

Fiyat olarak sahibindendeki ilanlar çok kafamı kurcaladı sizce ne yazmalıyım?